ΗΠΑ: 47χρονη δηλητηρίασε τον σύντροφό της, ο οποίος είχε κληρονομήσει 30 εκατ. δολάρια

Νεκρός από δηλητηρίαση βρέθηκε ένας 51χρονος άνδρας, με τη 47χρονη σύντροφό του να κατηγορείται για τη δολοφονία του. Λίγες ώρες πριν, εκείνος είχε κληρονομήσει 30 εκατομμύρια δολάρια.

ΗΠΑ: 47χρονη δηλητηρίασε τον σύντροφό της, ο οποίος είχε κληρονομήσει 30 εκατ. δολάρια

Μια γυναίκα από τη Βόρεια Ντακότα φέρεται να δηλητηρίασε και να σκότωσε τον σύντροφό της, αφού έμαθε για τα σχέδιά του να την εγκαταλείψει, επειδή είχε κληρονομήσει 30 εκατομμύρια δολάρια λίγες ώρες νωρίτερα, είπε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την New York Post, η 47χρονη Ina Thea Kenoyer κατηγορήθηκε τη Δευτέρα (30/10) για τη δολοφονία του 51χρονου Steven Edward Riley Jr στις 5 Σεπτεμβρίου, μια φρικτή πράξη που, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οφείλεται σε «οικονομικά κίνητρα».

«Αυτή η υπόθεση ήταν εξαιρετικά περίπλοκη», είπε ο Διοικητής Ερευνών, Λοχαγός Ντέιλ Πλέσσας του Αστυνομικού Τμήματος Minot.

Ο Riley ήταν άρρωστος όταν συναντήθηκε με τον δικηγόρο του στις 3 Σεπτεμβρίου για να εισπράξει το τεράστιο ποσό κληρονομιάς, είπαν μάρτυρες στους ανακριτές, σύμφωνα με τα αρχεία της αστυνομίας.

Η σύντροφός του δεν κάλεσε το 911 παρά μόνο την επόμενη μέρα. Όταν οι έφτασαν οι διασώστες στο σπίτι τους, ο Riley δεν ανταποκρινόταν, ενώ πέθανε στο νοσοκομείο την επόμενη μέρα.

Από τη νεκροψία-νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι πέθανε από δηλητηρίαση, μετά από κατάποση αντιψυκτικού, με την αστυνομία να ισχυρίζεται ότι του το έδωσε η Kenoyer.

Η κατηγορούμενη διακήρυττε την αθωότητά της σε μια σειρά από αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Facebook, τις ημέρες που προηγήθηκαν της σύλληψής της, υποστηρίζοντας ότι ο Riley είχε αυτοκτονήσει.

Η Kenoyer είπε στους ερευνητές ότι σχεδίαζε να μοιράσει την εκπληκτική κληρονομιά του Riley, η οποία υπολόγιζε ότι ήταν περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια, με τον γιο του, αναφέρουν τα αρχεία.

Επιπλέον, η Riley είχε αποκαλύψει τα σχέδια της να διακόψει τη σχέση της μαζί του, λίγο μετά τη λήψη του τεράστιου ποσού, με αποτέλεσμα οι ερευνητές να θεωρήσουν ότι τον δηλητηρίασε για να εξασφαλίσει τα χρήματα.

Πηγή: News247