Έρχεται «τσουνάμι» συνομιλιών Κροατών και Ελλήνων χούλιγκαν, για τη δολοφονία του Μιχάλη

Αποκάλυψη "Law and Order": Έρχεται «τσουνάμι» συνομιλιών Κροατών και Ελλήνων χούλιγκαν, για τη δολοφονία του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Έρχεται «τσουνάμι» συνομιλιών Κροατών και Ελλήνων χούλιγκαν, για τη δολοφονία του Μιχάλη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Υπενθυμίζεται ότι σε δύο από τα τέσσερα μαχαίρια που είχαν βρεθεί στο πεδίο της συμπλοκής των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχε στοιχίσει τη ζωή Μιχάλη, βρέθηκαν δείγματα DNA του θύματος.

Κάποιο από αυτά θα μπορούσε, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρηα, να ήταν εκείνο που επέφερε το μοιραίο τραύμα. Ωστόσο, σε αυτούς τους αναδιπλούμενου σουγιάδες, δεν έχει εντοπιστεί DNA ή αποτυπώματα των κατόχων και ενδεχομένως εκείνων που σκότωσαν τον 29χρονο φίλαθλο.

Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος, δεν είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες, ή δεν έχει αφήσει DNA ή αποτύπωμα στο μαχαίρι.

Το ένα από τα δύο μαχαίρια που φέρει γενετικό υλικό του θύματος είχε βρεθεί, σύμφωνα με κατάθεση αστυνομικού, πλάι σε 23χρονο Κροάτη οπαδό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατά τη σύλληψή του. Σε αυτό όμως δεν εντοπίστηκε αποτύπωμα ή γενετικό υλικό του συλληφθέντος. Σε άλλο μαχαίρι που είχε το DNA του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, βρέθηκαν «ορφανοί» γενετικοί τύποι πολλών ατόμων που δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Law and Order, σύντομα αναμένεται να «ανοίξουν» όλα τα τηλέφωνα των συλληφθέντων και να γίνουν γνωστές νέες συνομιλίες, αλλά και ηχητικά ντοκουμέντα τα οποία «φωτογραφίζουν» τον δολοφόνο του Μιχάλη.

Μάλιστα στο κάδρο των Αρχών αναμένεται να μπουν κι άλλα πρόσωπα που παραμένουν ασύλληπτα για τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέα στοιχεία από τις συνομιλίες για τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σε συμπληρωματικές απολογίες ενδέχεται να κληθούν από την ανακρίτρια οι 105 προφυλακισθέντες κατηγορούμενοι για την υπόθεση της δολοφονίας του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την εξέλιξη αυτή δρομολογεί η παράδοση στην ανακρίτρια της πραγματογνωμοσύνης-έκθεσης από τη διεύθυνση εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. από τα δείγματα DNA που ελήφθησαν από το σημείο τους 105 κατηγορούμενους αλλά και το δολοφονηθέντα Μιχάλη Κατσούρη.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που πυροδοτεί τις εξελίξεις είναι τα όσα ακούγεται να λέει εμπλεκόμενος στην υπόθεση συνομιλώντας με άλλο κατηγορούμενο, ο οποίος είχε απολογηθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος. Από τα λεγόμενα του συγκεκριμένου άνδρα διαφαίνεται ότι κάποιοι είχαν γνώση για το τι ακριβώς έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσούρης.

Καταρχάς πληροφορίες αναφέρουν πως στην πραγματογνωμοσύνη, επισημαίνεται ότι σε δυο μαχαίρια που εντοπίστηκαν στο σημείο εκ των οποίων το ένα αποδίδεται σε Κροάτη κατηγορούμενο εντοπίστηκε μείγμα γενετικού υλικού, στο οποίο εμπεριέχονται και γενετικά στοιχεία του Μιχάλη Κατσούρη.

Ωστόσο, στην απολογία στην ανακρίτρια ο συγκεκριμένος Κροάτης κατηγορούμενος, ηλικίας 23 ετών είχε υποστηρίξει πως το μαχαίρι δεν ήταν δικό του. Ακόμη γενετικό υλικό Κροατών κατηγορουμένων έχει εντοπιστεί σε διάφορα πειστήρια από το χώρο των επεισοδίων όπως σε γάντια, καπέλα, στειλιάρια καθώς και στα αυτοκίνητα με τα οποία οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατέφθασαν στη χώρα μας. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιες αρχές έχουν ταυτοποιήσει περίπου 40 πρόσωπα από τους 105 προφυλακισθέντες από το βιντεοληπτικό υλικό που περιλαμβάνεται στη δικογραφία ως συμμετέχοντες στα επεισόδια.

Εξελίξεις όμως στη διερεύνηση της υπόθεσης φαίνεται να δρομολογούν και οι συνομιλίες, Έλληνα κατηγορούμενου, ο οποίος έχει απολογηθεί και αφεθεί ελεύθερος, καθώς το επίμαχο χρονικό διάστημα φέρεται να βρισκόταν για διακοπές στη Κεφαλονιά.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω κατηγορούμενος στις επίμαχες συνομιλίες φέρεται να συνομιλεί με άλλο εμπλεκόμενο πρόσωπο και να αναφέρει:

Κατηγορούμενος: Ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι που πήρα και τον Μ… Αυτοί που πήγανε τώρα οι τέτοιοι, ξέρουνε ποιος το έχει κάνει και ποιος είναι ο δράστης. Ο δράστης δεν πρέπει να πάει να παραδοθεί και να το πάρει πάνω του για να μην τον βγάλουνε τούφα εκατό και άτομα. Δηλαδή εγώ εάν το ‘χα κάνει για να μην κάτσεις εσύ φυλακή, ο Μ.., ο Λ…, ο ψηλός και ο καθεξής δε θα πήγαινα ρε φίλε να παραδοθώ; Αυτό πρέπει να γίνει κανονικά. … Να πάει να παραδοθεί και να, να καθαρίσει και τους εκατό.

Κατηγορούμενος: Ναι κατάλαβα τι λες κατάλαβα τι λες. Εεεε όχι δύο Κροάτες τον έναν τον Λ… αυτόν είχαν πιάσει με μαχαίρι, τον… και έναν Κροάτη με μαχαίρι. Ναι. Δεν ξέρω τι να πω ο Μ… μου άφησε να εννοηθεί πάντως ότι ο Θ… και αυτοί ξέρουνε. Τι να σου πω. Ντάξει. Οκ μιλάμε.

Πλέον πληροφορίες αναφέρουν πως φέρεται ήδη να έχει κληθεί σε κατάθεση ένα από τα πρόσωπα που φέρεται να αναφέρονται στη συνομιλία.

Πηγή: Law and Order