Αίας Μανθόπουλος: Τη δωρεά των οργάνων του αποφάσισε η οικογένειά του

Σε μια σημαντική απόφαση προχώρησε η οικογένεια του Αίαντα Μανθόπουλου μετά το θάνατο του γνωστού ηθοποιού.

Αίας Μανθόπουλος: Τη δωρεά των οργάνων του αποφάσισε η οικογένειά του

Τη δωρεά των οργάνων του Αίαντα Μανθόπουλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών την Τρίτη (17/10), αποφάσισε η οικογένεια του ηθοποιού.

Ο γνωστός ηθοποιός νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ» μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη.

Αν και είχε σημειώσει αρκετές επιτυχίες στην ελληνική τηλεόραση και το θέατρο, τα τελευταία χρόνια επέλεξε να αποσυρθεί από την υποκριτική και τα «φώτα» της δημοσιότητας.

Ο Αίας Μανθόπουλος ήταν ανιψιός της Ειρήνης Παππά. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ οι σπουδές του πάνω στην υποκριτική έγιναν στη σχολή του Κάρολου Κουν.

Γνώρισε τεράστια επιτυχία στο σήριαλ «Δύο Ξένοι». Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση έγινε στο Κόκκινο Ποτάμι.

Στο βιογραφικό του συγκαταλέγονται ρόλοι σε ελληνικές σειρές όπως «Η βεντέτα» (1986), «Αφρικα» (1992), «Τρίτο στεφάνι» (1995), «Σοφία ορθή» (1996) «Σαν χειμωνιάτικη λιακάδα» (2000), ενώ έκανε περάσματα από τους «Απαράδεκτους», την «Αίθουσα του θρόνου», τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη», τον «Κόκκινο κύκλο», τα «Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Κάποιος να τη φυλάει» (1994), σε σενάριο Ηλία Ψινάκη, με πρωταγωνίστρια τη Μιμή Ντενίση.

Πηγή: cnn.gr