Διαψεύδονται οι πληροφορίες ότι πέθανε ο Αίας Μανθόπουλος

Διαψεύδονται οι πληροφορίες ότι πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος

Διαψεύδονται οι πληροφορίες ότι πέθανε ο Αίας Μανθόπουλος

Αναστάτωση προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση ότι ο αγαπημένος ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, ενώ έδινε μάχη για τη ζωή του στην εντατική.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αυτές διαψεύδονται καθώς ο Αίας Μανθόπουλος συνεχίζει να δίνει μάχη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», μετά από ισχαιμικό επεισόδιο. Ο αγαπημένος ηθοποιός διεγνώσθη με μερική απόφραξη καρωτίδων και υποβλήθηκε σε χειρουργείο, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη.

Ανιψιός της Ειρήνης Παππά, γιος της αδελφής της. Σπούδασε Οικονομικά στην Αθήνα αλλά ήταν απόφοιτος και της σχολής του Θεάτρου Τέχνης. Τα τελευταία χρόνια είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από την τηλεόραση και είχε ασχοληθεί με τον χώρο του τουρισμού.

Συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές. Μεταξύ αυτών και στους «Δυο Ξένους», αλησμόνητος ο ρόλος του στην τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» όπου υποδύθηκε τον γιατρό που ανακάλυψε το «τακαμούρι». Η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά ήταν το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη.