Γιώργος Τσίπρας: «Οφθαλμοφανής η υπονόμευση Kασσελάκη όπως εκείνη του Αλέξη Τσίπρα!»

Ο Γιώργος Τσίπρας με τη δήλωση «Οφθαλμοφανής η υπονόμευση του Κασσελάκη, το ίδιο έγινε και με τον Αλέξη» όξυνε το ήδη τεταμένο κλίμα στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Τσίπρας: «Οφθαλμοφανής η υπονόμευση Kασσελάκη όπως εκείνη του Αλέξη Τσίπρα!»

Η νέα υποχώρηση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, μετά τις δύο βουλευτικές του καλοκαιριού, προκάλεσε όξυνση στο ήδη τεταμένο κλίμα που επικρατεί στα ενδότερα του κόμματος.

Ο Γιώργος Τσίπρας, εξάδελφος του προηγούμενου επικεφαλής της παράταξης, Aλέξη Τσίπρα... ξιφούλκησε κατά των εσωκομματικών αντιπάλων του, τους οποίους θεωρεί ότι ...κληρονόμησε ο νυν αρχηγός Στέφανος Κασσελάκης!

«Υπήρξε υπονόμευση του Α. Τσίπρα, είναι οφθαλμοφανής και η υπονόμευση του Στ. Κασσελάκη» ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό σταθμό Action24.

«Υπήρξε υπονόμευση την εποχή του Τσίπρα και τώρα αυτή η υπονόμευση του Κασσελάκη είναι οφθαλμοφανής....Αυτοί που είναι αιρετοί εκλέγονται από τον λαό δεν εκλέγονται απλά ως άτομα, εκλέγονται ως κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να κάνουμε αξιωματική αντιπολίτευση, έχουμε υποχρέωση απέναντι στο κόμμα. Ελπίζω το επόμενο διάστημα να είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την αντιπολίτευση.» είπε αρχικά.

Όσο για τον Στέφανο Κασσελάκη δήλωσε: «Ξέρω ότι γίνεται συζήτηση για διάσπαση. Από τη δικιά μας τη πλευρά δεν υπάρχει κάτι. Πριν και μετά τις εκλογές ο Στέφανος Κασσελάκης έχει κρατήσει τον διάλογο σε εσωκομματικό επίπεδο. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν φαινόμενα που δεν ξαναυπήρξαν και ελπίζω να μην ξαναυπάρξουν».