Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Κέβιν Σπέισι - Φόβοι για καρδιακή προσβολή

Ο 64χρονος σταρ του House of Cards, Κέβιν Σπέισι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Κέβιν Σπέισι - Φόβοι για καρδιακή προσβολή

Ο διάσημος ηθοποιός Κέβιν Σπέισι βρισκόταν καλεσμένος στο 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τασκένδης όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και μούδιασε το χέρι του. Αμέσως ο 64χρονος σταρ του House of Cards μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Ουζμπεκιστάν και υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία.

Πιο συγκεκριμένα -όπως διαβάζουμε στη Daily Mail- ο ηθοποιός βρισκόταν σε μια περιήγηση στο Μουσείο Afrasiyab, στην παλιά πόλη του Δρόμου του Μεταξιού, της Σαμαρκάνδης, όταν αισθάνθηκε τη δυσφορία και -όπως είπε- μούδιασε το χέρι του για περίπου 8 δευτερόλεπτα.

Αμέσως μεταφέρθηκε στην Innova Diagnostic Clinic όπου μετά από ενδελεχή ιατρικό έλεγχο πήρε εξιτήριο χωρίς να βρεθεί κάτι ανησυχητικό. Του έγινε ακόμη και μαγνητική τομογραφία, αλλά δεν εντοπίστηκε κάποιο πρόβλημα με την καρδιακή του λειτουργία.

Στη συνέχεια, ο Κέβιν Σπέισι επέστρεψε στις εργασίες του φεστιβάλ και εμφανίστηκε στη σκηνή, λέγοντας στο κοινό ότι τελικά η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. «Πέρασα το απόγευμα εκεί κάνοντας διάφορες εξετάσεις. Το προσωπικό με φρόντισε και μάλιστα, μου έκαναν μαγνητική τομογραφία μεταξύ άλλων εξετάσεων. Όλα αποδείχτηκαν εντελώς φυσιολογικά και είμαι ευγνώμων που δεν είναι κάτι πιο σοβαρό» δήλωσε ο Κέβιν Σπέισι.

«Με έκανε πραγματικά να αφιερώσω μια στιγμή και να σκεφτώ πόσο εύθραυστη είναι η ζωή – για όλους μας» είπε χαρακτηριστικά.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε σε όλη τη διαδρομή του ως ηθοποιός λέγοντας ότι ξεκίνησε από πολύ χαμηλά και «ανέβηκε» δουλεύοντας σκληρά, ενώ πρόσθεσε ότι οι καλύτεροι ρόλοι βρίσκονται μπροστά του.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούλιο ο Κέβιν Σπέισι κρίθηκε αθώος για τη διάπραξη σεξουαλικών αδικημάτων σε βάρος τεσσάρων ανδρών στο Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ 2001 και 2013, κατά την πολύκροτη δίκη του στο δικαστήριο του Southwark στο Λονδίνο. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φέρεται να έκλαψε στο άκουσμα της δικαστικής απόφασης, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τους ενόρκους, που τον απάλλαξαν από τις κατηγορίες, αφού συνεδρίασαν επί 12 ώρες και 26 λεπτά.

Πηγή: News247