Άγριο έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Ασπίδα μπήκε η μητέρα μπροστά στην κόρη της - Τι κατέθεσε

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για το άγριο έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου ένας 74χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον επί 10 χρόνια 50χρονο φίλο του μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του.

Άγριο έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Ασπίδα μπήκε η μητέρα μπροστά στην κόρη της - Τι κατέθεσε

Με το που μπήκε στο σπίτι πυροβόλησε τον 50χρονο στο κεφάλι τέσσερις φορές σκοτώνοντάς τον ακαριαία, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Έχοντας χάσει κάθε έλεγχο και ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης έστρεψε το όπλο προς το ανήλικο κορίτσι.

Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του κοριτσιού, μπήκε με αυτοθυσία μπροστά στο παιδί, δημιουργώντας μία ανθρώπινη ασπίδα. Ο 74χρονος δεν πτοήθηκε και πυροβόλησε προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα η μητέρα να δεχθεί τη σφαίρα στην ωμοπλάτη.

Η ανήλικη βγήκε στο μπαλκόνι φωνάζοντας για βοήθεια. Όταν έφτασε στο σημείο η Αστυνομία, συνέλαβε τον δράστη και κάλεσε ασθενοφόρο που μετέφερε την τραυματισμένη γυναίκα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η μητέρα του παιδιού και σύζυγος του θύματος κατέθεσε στους αστυνομικούς από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, τα εξής:

«Είχαμε βγει σε ένα μαγαζί για φαγητό. Μαζί μας ήταν και ο 74χρονος, τον οποίο με τον σύζυγό μου γνωρίζουμε τουλάχιστον 10 χρόνια. Μετά επιστρέψαμε στην πολυκατοικία που μένουμε και ο καθένας πήγε στο διαμέρισμά του. Ο (…) ήταν μεθυσμένος», είπε αρχικά.

«Λίγα λεπτά αργότερα ακούσαμε που μας χτυπούσαν το κουδούνι. Ανοίξαμε και είδαμε τον (…) να κρατά όπλο και να φωνάζει «κάτι μου ρίξατε στο ποτό και έχω γίνει χάλια». Πριν προλάβουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον σύζυγό μου στο κεφάλι. Τα παιδιά έτρεξαν να δουν τι συνέβη. Μπήκα μπροστά για να μην τους κάνει κακό και με πυροβόλησε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 74χρονος ήταν γνωστός στις Αρχές, καθώς στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε ληστείες.

«Φταίει αυτό που μου έριξαν στο ποτό» λέει ο δράστης

Στο ποτό φέρεται να απέδωσε τη δολοφονία του 50χρονου μέσα στο σπίτι του στον Άγ. Παντελεήμονα ο 74χρονος κατηγορούμενος που έχει συλληφθεί.

«Δεν φταίω εγώ. Φταίει αυτό που μου έριξαν στο ποτό. Το ήπια και έγινα χάλια και έτσι πήγα σπίτι τους. Εξαιτίας αυτού τον σκότωσα. Σαν κάτι να με ώθησε» φέρεται να είπε σύμφωνα με την ΕΡΤ, στους αστυνομικούς ο 74χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε μέσα σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα έναν άνδρα και τραυμάτισε σοβαρά τη σύζυγό του.

Πώς έγινε το έγκλημα

Ο δράστης, διασκέδαζε νωρίτερα μαζί με τα θύματα που είναι Γεωργιανοί. Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν επέστρεψε στο σπίτι του αισθάνθηκε αδιαθεσία και ξαναπήγε στο σπίτι των Γεωργιανών να τους ζητήσει εξηγήσεις, καθώς όπως έλεγε κάτι του είχαν βάλει στο ποτό.

Ο δράστης μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης του ζευγαριού πυροβόλησε τον άνδρα και τη 45χρονη γυναίκα ενώ εκείνη την ώρα στο σπίτι ήταν και οι δύο φίλες της 12χρονης. Ο άνδρας έπεσε νεκρός ενώ η σύζυγος του μεταφέρθηκε τραυματισμένη στην ωμοπλάτη στο νοσοκομείο.

Πηγή: cnn.gr