Μπέος: «Οι άντρες διαπληκτίζονται και όποιος έχει άδικο ζητά συγγνώμη» (vid)

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον πλημμυροπαθή στο Βόλο

Μπέος: «Οι άντρες διαπληκτίζονται και όποιος έχει άδικο ζητά συγγνώμη» (vid)

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος με αφορμή τις ζημιές που έχει υποστεί ο Βόλος λόγω της κακοκαιρίας.

Στο περιθώριο της συζήτησης ο δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε και στο περιστατικό με το χαστούκι που έριξε σ' έναν πλημμυροπαθή.

Αρχικά είπε: «Έχουμε ξεκινήσει τον καθαρισμό της πόλης. Σε κάποια στιγμή έγινε ανταλλαγή της μάνικας που έχει πίεση για να πλύνουμε τον δρόμο και έφυγε λίγο δεξιά και βράχηκαν 2-3 πολίτες που ήταν δίπλα και ένας υποψήφιος από έναν άλλο συνδυασμό. Τι σημαίνει αυτό; Ενώ εμείς πλέναμε και αν κάποιος θέλει να πει πως το κάνω για να προβάλλω τον εαυτό μου, την ίδια ώρα ο γιος μου ο μεγάλος και ο μικρός είχαν πάρει σκούπα και βοηθούσαν. Αυτοί δεν είχαν ανάγκη να προβληθούν. Ας έπαιρναν κι αυτοί μια σκούπα και να βοηθήσουν κι όχι να κάθονται να ειρωνεύονται και να τραβάνε βίντεο. Αυτή είναι η διαφορά».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:«Πήγα εκεί και ακολούθησε μια ένταση και ο συγκεκριμένος άνθρωπος που είναι 27 χρονών αν δεν κάνω λάθος, μου έβρισε τη μάνα μου και να μην πω τη λέξη στον "αέρα". Εγώ ως Μπέος, έτσι αντιδρώ κύριοι. Και μεγάλωσα στη ζωή μου ότι οι άντρες έρχονται σε διαπληκτισμό, φωνάζουν, βρίζονται και μετά όποιος έχει άδικο ζητάει συγγνώμη. Όπως και έκανε το παιδί και καλοδεχούμενη.

Εσείς λύστε τις διαφορές με καλσόν, όπως θέλετε. Έτσι μεγαλώσαμε εμείς, εμείς οι παλαιών αρχών έτσι μεγαλώσαμε. Εσάς αν σας βρίζουν τη μάνα που έχει πεθάνει κιόλας και σας πουν "άντε γα..." πείτε του "ευχαριστώ". Εγώ ρίχνω χαστούκια και σε όποιον αρέσει. Εμείς λοιπόν μεγαλώσαμε με αυτές τις αρχές. Ρωτάτε εμένα; 25 μέρες έχω να κοιμηθώ, πάω για ύπνο και βλέπω εφιάλτες. Είμαι όλη μέρα στον δρόμο. Και πριν δυο μήνες είχαμε λαίλαπα με φωτιές και εκρήξεις και πάλι εκεί. Βιώνουμε μια κατάσταση 2-3 μήνες τώρα. Τι θέλετε να μου πείτε τώρα, ότι σε μια ένταση, ένας άντρας δεν αντιδράει έτσι; Δεν είναι θέμα αντρισμού. Εσείς που κόπτεστε δεν το κατάλαβα. Θα κριθώ από τον κόσμο».