Κασσελάκης από το γραφείο του στη Βουλή: «Θα τους τρελάνουμε με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις»

Στο νεοαποκτηθέν γραφείο του στη Βουλή ξεναγεί τους ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης, σε σχετικό βίντεο που ανέβασε στους ηλεκτρονικούς του λογαριασμούς.

Κασσελάκης από το γραφείο του στη Βουλή: «Θα τους τρελάνουμε με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις»

«Εδώ στη Βουλή ψηφίζονται νόμοι. Αλλά αυτοί οι νόμοι παράγονται από κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι είναι σε κλειστά γραφεία και είναι κυρίως χειροκροτητές. Δεν πρέπει να δουλεύει έτσι η πολιτική. Σε αυτό το σύστημα εμείς βάζουμε φωτιά. Και χτίζουμε κάτι τελείως καινούριο», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, εξηγώντας τι εννοεί.

«Ενεργοποιούμε τα τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, όπως προβλέπει το καταστατικό μας. Τα μέλη θα παράγουν πολιτική με ψηφιακά μέσα. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι φτιάχνουμε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα όχι λίγο πριν από τις εκλογές, αλλά από σήμερα. Θα τους τρελάνουμε με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις. Διότι αυτό είναι τελείως νέο μοντέλο παραγωγής πολιτικής. Και χρειάζεται μόνο ένα: εσένα», υπογραμμίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την ίδια ώρα, καλεί τους πολίτες να γίνουν μέλη στο www.isyriza.gr «γιατί η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να μένουμε απέξω».

Πηγή: cnn.gr