Άρτα: Ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του ο 38χρονος

Τραύμα από πέτρα στο κεφάλι φέρει ο 65χρονος πατέρας που εντοπίστηκε νεκρός σε ορεινή περιοχή της Φωκίδας. Νωρίτερα είχε εντοπιστεί σε κοντινή απόσταση ο γιος του καλά στην υγεία του.

Άρτα: Ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του ο 38χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον 38χρονο εντόπισε ένας βοσκός, ο οποίος και κάλεσε την Αστυνομία.

Κατόπιν, ο 38χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον πατέρα του και υπέδειξε το σημείο όπου βρέθηκε, όπως και το ΙΧ.

Ο 38χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είπε στους αστυνομικούς πως ο πατέρας του τού επιτέθηκε και προσπάθησε να τον σκοτώσει. «Ήθελε αυτός να με σκοτώσει. Πήρα την πέτρα και τον χτύπησα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι και οι δύο άνδρες αγνοούνταν από το βράδυ της Τετάρτης (20/09).

Το χρονικό της εξαφάνισης

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 38χρονος είχε βγει εκτός δρόμου με το αυτοκίνητό του στον δρόμο Τυμφρηστού - Καρπενησίου. Για καλή του τύχη δεν τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου.

Με ασθενοφόρο και πάλι του ΕΚΑΒ στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του, που βγήκαν «καθαρές» και πήρε εξιτήριο να φύγει για το σπίτι του.

Από εκείνο το χρονικό σημείο, το βράδυ της Τετάρτης (20/09), τα ίχνη τόσο του 38χρονου, όσο και του 65χρονου πατέρα του χάθηκαν μέχρι και σήμερα που βρέθηκε νεκρός ο πατέρας και ζωντανός ο γιος.

Πηγή: cnn.gr