Αποθέωση για Κασσελάκη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ: «Στέφανε γερά, να πέσει η δεξιά» (vids)

Αποθέωση για τον Στέφανο Κασσελάκη κατά την άφιξή του στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. - Οι πρώτες δηλώσεις του.

Αποθέωση για Κασσελάκη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ: «Στέφανε γερά, να πέσει η δεξιά» (vids)

Την πρώτη του εμφάνιση στην Κουμουνδούρου ως ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε τα μεσάνυχτα ο Στέφανος Κασσελάκης.

Το πλήθος τον υποδέχτηκε (όπως και την Έφη Αχτσιόγλου) με συνθήματα και χειροκροτήματα.

«Να’ τος να’ τος ο πρωθυπουργός» φώναζε το πλήθος, όπως και «Στέφανε γερά, να πέσει η δεξιά».

«Σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα γίνεται το μέλλον» είπε αρχικά και συμπλήρωσε λέγοντας «η σκέψη μου είναι στους πληγέντες στη Θεσσαλία που έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες. Εύχομαι η Πολιτεία να σταθεί στο πλευρό τους και να λάβει κάθε πολιτικό μέτρο από εδώ και πέρα».

«Θα τα αλλάξουμε όλα μαζί. Από τα μέλη για τα μέλη, από την κοινωνία για την κοινωνία» τόνισε στη συνέχεια.

«Χρειάζεται φως στις δυσκολίες, χρειάζεται φως για να νικήσουμε το σύστημα που κρατάει τους νέους που είναι έξω από την πατρίδα μας» είπε σε άλλο σημείο.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τον Νίκο Παππά, τον οποίο αγκάλιασε μπροστά στις κάμερες, αλλά και τον Τάιλερ, τον οποίο επίσης αγκάλιασε. «Το τελευταίο ευχαριστώ πάει στην οικογένειά μου» είπε ολοκληρώνοντας τις ευχαριστίες.

«Επικοινώνησα πριν από λίγο με την Έφη Αχτσιόγλου η οποία με συνεχάρη για την εκλογική μας επιτυχία. Εγώ από την πλευρά μου της έδωσα συγχαρητήρια για τον αγώνα που έδωσε και της είπα ότι προσβλέπω στην επόμενη μέρα στη συνεργασία της να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα αλλάξει τον τόπο» είπε αναφερόμενος στην αποψινή αντίπαλό του.

«Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι η φωνή μιας κοινωνίας που σέβομαι και τιμώ. Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ. Από αύριο αρχίζει η σκληρή δουλειά και το πρώτο μου ταξίδι θα είναι στους αδερφούς μας στην Κύπρο.

Στους πολέμους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα αλλά στους συντρόφους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος».