Εκτέλεση Τούρκων στη Λούτσα: 10 συλλήψεις στην Τουρκία για το μακελειό

Σε 10 συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές στην Τουρκία ατόμων που εκτιμάται ότι εμπλέκονται στη μαφιόζικη εκτέλεση έξι Τούρκων στη Λούτσα.

Εκτέλεση Τούρκων στη Λούτσα: 10 συλλήψεις στην Τουρκία για το μακελειό

Οι τουρκικές Αρχές εκτιμούν ότι οι συλληφθέντες ανήκουν στην οργάνωση του αρχιμαφιόζου "Barıs Boyun" και ότι ετοίμαζαν χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη για να εκδικηθούν την εκτέλεση των συντρόφων της στην Αθήνα, σύμφωνα με την "Hurriyet".

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ANKΑ, οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια εφόδων που έκανε η αστυνομία σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη.

Οι 10 ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση.

Το μαφιόζικο χτύπημα με τους έξι νεκρούς Τούρκους σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (11/9) και οι πρώτες ενδείξεις έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών που εμπορεύονται ναρκωτικά.

Οι περισσότεροι από 20 κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, αλλά και το ίδιο το σημείο της εκτέλεσης, δίνουν τα πρώτα στοιχεία για το πώς κινήθηκαν οι δολοφόνοι, αλλά και το πόσο καλά οργανωμένο ήταν το σχέδιο.

Αμέσως μετά την εγκληματική ενέργεια, η ΕΛ.ΑΣ εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, σημαίνοντας συναγερμό σε λιμάνια και αεροδρόμια για αυξημένους ελέγχους.

Πηγή: cnn.gr