Της Αννίτας Ναθαναηλ ήταν το κλεμμένο σκάφος που βρέθηκε σε... σπίτι στα Άνω Λιόσια (vid)!

Ιδιοκτησίας της Αννίτας Ναθαναήλ ήταν το σκάφος που κλάπηκε στη Βουλιαγμένη και εντοπίστηκε σε σπίτι στα Άνω Λιόσια. «Θα λέω την ιστορία στα εγγόνια μου» σχολίασε η γνωστή πρώην παρουσιάστρια και νυν επιχειρηματίας...

Της Αννίτας Ναθαναηλ ήταν το κλεμμένο σκάφος που βρέθηκε σε... σπίτι στα Άνω Λιόσια (vid)!

Αξέχαστη θα μείνει όσο κι αν είχε αίσιο τέλος η ιστορία του σκάφους της στην Αννίτα Ναθαναήλ, αφού της το έκλεψαν στη μαρίνα της Βουλιαγμένης και βρέθηκε σε... σπίτι των Άνω Λιοσίων.

Η πρώην παρουσιάστρια και νυν επιχειρηματίας ανέφερε στα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σαρωνικού ότι το φουσκωτό σκάφος της έκανε... φτερά.

Οι αρχές έδρασαν άμεσα και με τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν, καθώς και με τη χρήση του συστήματος εντοπισμού τοποθεσίας που διαθέτει το σκάφος, κατάφεραν να ανακαλύψουν την τοποθεσία που είχε μεταφερθεί.

Η Ναθαναήλ μίλησε στο Happy Day και είπε μεταξύ άλλων:

«Δυστυχώς δεν μπορώ να πω πολλά για την υπόθεση, καθώς η έρευνα και η προανάκριση είναι σε εξέλιξη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή την απίστευτη εμπειρία που έζησα, θα τη διηγούμαι στα εγγόνια μου».

«Από την άλλη, 15 χρόνια υπηρετούμε την τεχνολογία και η γνώση αυτή απέδωσε σε συνδυασμό με τις λιμενικές και αστυνομικές αρχές που ανταποκρίθηκαν άμεσα κι έκαναν με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά τους. Είχα πολλές μορφές τεχνολογίας στο σκάφος. Ήταν η πρώτη μου βάρκα, την πήρα με πολύ κόπο, με πολλή αγάπη και όταν ανακάλυψα ότι έλειπε, ήταν ένα μεγάλο σοκ», τόνισε σχετικά.