Άνδρος: Νεκρή οδηγός ταξί μετά από τροχαίο δυστύχημα

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Άνδρου με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή, ωστσόσο στο τέλος διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Άνδρος: Νεκρή οδηγός ταξί μετά από τροχαίο δυστύχημα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Άνδρο, με μία οδηγό ταξί να βρίσκει τραγικό θάνατο ύστερα από σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο το πρωί της Δευτέρας (18/09) στη Χώρα του νησιού.

Όπως αναφέρει το enandro.gr, το τρακάρισμα μεταξύ του αυτοκινήτου και του ταξί ήταν μετωπικό, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η 55χρονη επαγγελματίας οδηγός με καταγωγή από το Μπατσί της Άνδρου.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Άνδρου και οι γιατροί έδωσαν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή, όμως στο τέλος διαπίστωσαν τον θάνατό της. Εικάζεται ότι έχασε τις αισθήσεις της ενώ οδηγούσε, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι μπορεί να έπαθε μέχρι και καρδιακό επεισόδιο.

Έτσι, το ταξί βγήκε εκτός πορείας και συγκρούστηκε μετωπικά με το άλλο αυτοκίνητο που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 45χρονος οδηγός είναι καλά στην υγεία του αλλά έχει σοκαριστεί από το τραγικό συμβάν.

Πηγή: Cnn.gr