Συγκέντρωση αρνητών των νέων ταυτοτήτων στον Λευκό Πύργο ενόψει της παρουσίας Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Aρνητές των νέων ψηφιακών ταυτοτήτων συγκεντρώθηκαν στον Λευκό Πύργο με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ.

Συγκέντρωση αρνητών των νέων ταυτοτήτων στον Λευκό Πύργο ενόψει της παρουσίας Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Σε εγρήγορση βρίσκεται η αστυνομία της Θεσσαλονίκης λόγω της συγκέντρωσης αρνητών των νέων ψηφιακών ταυτοτήτων στον Λευκό Πύργο με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού Kυριάκου Μητσοτάκη στη «νύμφη του Θερμαϊκού», λόγω ΔΕΘ.

Δύο εβδομάδες μετά την ογκώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στη Θεσσαλονίκη, περίπου 100 αρνητές για τις νέες ταυτότητες έχουν συγκεντρωθεί έξω από τον Λευκό Πύργο σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Με ελληνικές σημαίες, εικόνες και πλακάτ επιμένουν ότι δεν πρόκειται να βγάλουν ποτέ νέα ταυτότητα ακόμα και αν υποχρεωθούν.

Οι συμμετέχοντες αντιδρούν σε κάθε τι ψηφιακό, όπως οι νέες ταυτότηες και τα ψηφιακά νομίσματα, ενώ θεωρούν ότι οι νέες ταυτότητες είναι ένα σκαλοπάτι για μια παγκόσμια δικτατορία που θα ελέγχει τα πάντα, χάρη στο τσιπάκι.

Το κέντρο της πόλης θυμίζει απόρθητο φρούριο με δυνάμεις των ΜΑΤ να βρίσκονται τοποθετημένες σε κομβικά σημεία και πέριξ της ΔΕΘ.

Δυνάμεις της Ασφάλειας πραγματοποιούν προληπτικούς ελέγχους σε άτομα που κινούνται κοντά στους χώρους των συγκεντρώσεων, χωρίς, σε πρώτη φάση, έχουν παρατηρηθεί προβλήματα.