Έλενα Παπαρίζου: Η απάντηση της εταιρείας στα περί συναυλίας στη Λάρισα μετά τις πλημμύρες (vid)

Έπειτα από δημοσιεύματα ότι εγκρίθηκαν 62.500 ευρώ από τον δήμο για τη συναυλία

Έλενα Παπαρίζου: Η απάντηση της εταιρείας στα περί συναυλίας στη Λάρισα μετά τις πλημμύρες (vid)

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία παραγωγής των συναυλιών της Έλενας Παπαρίζου μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι την ώρα που καταστρεφόταν η Λάρισα από τις πλημμύρες, ο δήμος κανόνισε συναυλία με την τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε η εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, την ώρα που είχαν ξεκινήσει τα πλημμυρικά φαινόμενα από την κακοκαιρία Daniel - και ειδικότερα στις 5 Σεπτεμβρίου - ο δήμος Λάρισας ενέκρινε ποσό ύψους 62.500 ευρώ για συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στο παζάρι της πόλης. Η εκπομπή δημοσίευσε και σχετικό έγγραφο του δήμου.

Η εταιρεία παραγωγής Galaxias Live εξέδωσε ανακοίνωση κατά την οποία αρνείται ότι συνέβη κάτι τέτοιο επισημαίνοντας ότι «ουδέποτε εστάλη πρόταση για διεξαγωγή συναυλίας της Έλενας Παπαρίζου αυτή την περίοδο που η Θεσσαλία βιώνει βιβλική καταστροφή».

«Η εταιρεία παραγωγής Galaxias Live προς αποφυγή οποιαδήποτε παρερμηνείας ύστερα από ρεπορτάζ που ανέφερε ότι ο δήμος Λάρισας ενέκρινε συναυλία της Έλενας Παπαρίζου την περίοδο που η Θεσσαλία δοκιμάζεται τόσο σκληρά και ζει ζοφερές καταστάσεις, ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε εστάλη πρόταση για διεξαγωγή συναυλίας της Έλενας Παπαρίζου αυτή την περίοδο που η Θεσσαλία βιώνει βιβλική καταστροφή» ανέφερε αναλυτικά η ανακοίνωση.

Πηγή: lifo.gr