Πυροβολισμοί στον Πειραιά: Νεκρός 39χρονος - Τον σκότωσε 68χρονος για μία θέση πάρκινγκ

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε σε πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους, στον Πειραιά. Συνελήφθη 68χρονος που άνοιξε πυρ και σκότωσε έναν 39χρονο.

Πυροβολισμοί στον Πειραιά: Νεκρός 39χρονος - Τον σκότωσε 68χρονος για μία θέση πάρκινγκ

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (15/9) στον Πειραιά.

Ειδικότερα, ένας 68χρονος Έλληνας ήρθε το μεσημέρι σε διαπληκτισμό έξω από υπαίθριο πάρκινγκ που βρίσκεται επί της οδού Πραξιτέλους 147, με έναν 39χρονο υπάλληλο. Αιτία για τον διαπληκτισμό ήταν οι θέσεις πάρκινγκ, λόγος για τον οποίο τσακωνόταν συχνά με τον 39χρονο που διατηρούσε τη συγκεκριμένη επιχείρηση με τον αδελφό του.

Στη συνέχεια ο 68χρονος φέρεται να ανέβηκε σε διαμέρισμα του, στη διπλανή πολυκατοικία και να κατέβηκε με μια καραμπίνα πυροβολώντας εναντίον του άτυχου άντρα.

Στη γειτονιά επικράτησε πανδαιμόνιο με τους περαστικούς να τρέχουν να καλυφθούν και να παίρνουν την Αστυνομία. Ο δράστης ανέβηκε ξανά στο διαμέρισμά του και κάλεσε και ο ίδιος την Αστυνομία παραδεχόμενος την πράξη του.

Σύντομα αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, όπου και συνέλαβαν τον δράστη στο σπίτι του. Το θύμα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου κατέληξε.