Λαμία: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε 40 νεαρούς με λοστάρια και καδρόνια

Άγριο ξύλο έπεσε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Αγίου Νικολάου.

Λαμία: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε 40 νεαρούς με λοστάρια και καδρόνια

Σύμφωνα με καταστηματάρχες της περιοχής περίπου 40 άτομα νεαρής ηλικίας από 15 ως 20 ετών συνεπλάκησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με αποτέλεσμα σκληρές εικόνες.

«Τον έναν τον είχαν βάλει στο έδαφος και τον χτυπούσαν με κλωτσιές, μπουνιές και αντικείμενα που είχαν στα χέρια τους. Με το που έφτασε η αστυνομία τράπηκαν σε φυγή οι περισσότεροι. 2-3 μόνο έμειναν για να δώσουν εξηγήσεις» έλεγε στο lamianow.gr κάτοικος της περιοχής.

Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τη 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Αγίου Νικολάου στο κέντρο της πόλης και πιο συγκεκριμένα στην Παλαιά Δημοτική Αγορά.

Όταν έφτασε η αστυνομία, ομάδες ΔΙΑΣ αλλά και η ασφάλεια και περιπολικά οι νεαροί είχαν εξαφανιστεί στα γύρω στενά. «Είχαμε ξανά επεισόδιο με νεαρούς, δύο ημέρες νωρίτερα. Με λιγότερα άτομα. Τότε δάρθηκαν με τα χέρια. Τώρα κρατούσαν λοστάρια και αντικείμενα» είπε στον Lamia Polis 87,7 καταστηματάρχης της περιοχής.

Πηγή: lamiapolis.gr