Μακελειό στην Αρτέμιδα: Εντόπισαν και δεύτερο κρησφύγετο των έξι Τούρκων

Οι Αρχές εντόπισαν γενετικό υλικό στο σπίτι όπου φέρεται ότι διέμεναν οι έξι και πλέον η αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει όλα τα θύματα.

Μακελειό στην Αρτέμιδα: Εντόπισαν και δεύτερο κρησφύγετο των έξι Τούρκων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τη σκιαγράφηση του προφίλ τόσο των έξι ανδρών που εκτελέστηκαν στην Αρτέμιδα όσο και των δραστών.

Οι Αρχές εντόπισαν γενετικό υλικό στο σπίτι όπου φέρεται ότι διέμεναν οι έξι και πλέον η αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει όλα τα θύματα. Συγκεκριμένα, εντόπισαν και δεύτερο κρησφύγετο των έξι Τούρκων. Οι εν λόγω φέρονταν να άλλαζαν συνεχώς σπίτια για να κρυφτούν.

Συνολικά περισσότερες από 60 σφαίρες έπεσαν στο σημείο της εκτέλεσης και ενδεχομένως να έχουν χρησιμοποιηθεί 2-3 διαφορετικά πιστόλια των 9 χιλιοστών. «Διαπιστώθηκε ότι οι περισσότερες βολές είναι από μέση και κοντινή απόσταση. Φαίνεται, μάλιστα, να έχουν δοθεί και χαριστικές βολές στα θύματα της μαφιόζικης εκτέλεσης», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. έχουν ζητηθεί στοιχεία από την τουρκική αστυνομία, καθώς τα θύματα φέρενται να ανήκουν σε ομάδα σκληρών κακοποιών που εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών αλλά και σε δολοφονίες.

«Υπάρχουν πληροφορίες ότι τα έξι θύματα είχαν εμπλακεί στις αρχές Αυγούστου σε μία διπλή δολοφονία Τούρκων μαφιόζων στη Γαλλία», ενώ διερευνάται η εμπλοκή ενός ατόμου τουρκικής καταγωγής, που συνελήφθη δύο ώρες περίπου μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς κρίθηκε ύποπτος και είχε πάνω του τέσσερις σφαίρες των 9 χιλιοστών.

Ο 31χρονος, που είχε πάνω του δύο πλαστά διαβατήρια Πορτογαλίας, θεωρείται πρόσωπο κλειδί για τις έρευνες, καθώς ενδεχομένως να γνώριζε τα θύματα είτε να καθοδήγησε ο ίδιος τους εκτελεστές.

Πηγή: ertnews.gr