Εκτέλεση στη Λούτσα: Βρέθηκε το κρησφύγετο των θυμάτων

Η αστυνομία προχωρά βήμα-βήμα στην εξιχνίαση της αιματηρής συμπλοκής στη Λούτσα που είχε ως συνέπεια τον θάνατο έξι ατόμων.

Εκτέλεση στη Λούτσα: Βρέθηκε το κρησφύγετο των θυμάτων

Εντοπίστηκε το σπίτι, το οποίο φέρεται να χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο οι έξι αλλοδαποί, που δολοφονήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (11/9) στη Λούτσα, σε ανταλλαγή πυροβολισμών για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το σπίτι των αλλοδαπών είναι πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας τους στη Λούτσα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι εκτελεστές εντόπισαν το σπίτι και τους περίμεναν σε κοντινή απόσταση.

Τα νεότερα στοιχεία αναφέρουν πως η ομάδα των 6 δολοφονημένων στη Λούτσα, ετοιμαζόταν άρον-άρον να αναχωρήσει από τη χώρα μας και γι' αυτό στοιβάχτηκαν έξι άτομα στο παλιό αυτοκίνητο, παίρνοντας μαζί και τις βαλίτσες τους. Πιθανότατα επειδή γνώριζαν ότι υπήρχε σε βάρος τους συμβόλαιο θανάτου.

Οι πιστολέρο, που εκτιμάται από τους αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ ότι τους παρακολουθούσαν και γνώριζαν το δρομολόγιο τους, έστησαν καρτέρι και εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου με επαγγελματικό τρόπο.