Τροχαίο στην Εθνική Οδό: Κατέληξε και τέταρτος επιβάτης - Δεκάδες τραυματίες (vid)

Στους τέσσερις ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών μετά το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό.

Τροχαίο στην Εθνική Οδό: Κατέληξε και τέταρτος επιβάτης - Δεκάδες τραυματίες (vid)

Κατέληξε, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο τέταρτος επιβάτης του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με λεωφορείο το πρωί της Κυριακής (10/9) στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στην έξοδο προς Ευζώνους.

Ο 60χρονος είχε μεταφερθεί στο “Ιπποκράτειο” νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη, όπου χρειάστηκε να διασωληνωθεί, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Από τη σφοδρή σύγκρουση νεκροί βρέθηκαν το πρωί οι άλλοι τρεις επιβάτες του ίδιου οχήματος.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν το όχημα, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα συγκρούστηκε με λεωφορείο που μετέφερε τουρίστες από τη Σερβία. Το δεύτερο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν μια 38χρονη μητέρα με το 6χρονο παιδί της, έπεσε πάνω στο πρώτο, χωρίς όμως να τραυματιστούν, ενώ το λεωφορείο μετά τη σύγκρουση ανατράπηκε.

Αμέσως σήμανε συναγερμός σε Αστυνομία και Πυροσβεστική, ενώ στην περιοχή έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν δεκάδες τραυματίες σε νοσοκομεία στη Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς και τη Γουμένισσα. Αρκετοί από αυτούς πήραν ήδη εξιτήριο, ύστερα από τις προληπτικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Οι επιβάτες του λεωφορείου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο”, στη Θεσσαλονίκη και κάποιοι ελαφρώς τραυματισμένοι διακομίστηκαν στα νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας. Συγκεκριμένα, από αυτούς οι 17 μεταφέρθηκαν στο “Ιπποκράτειο”, 26 στο νοσοκομείο του Κιλκίς και τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο Γουμένισσας, ενώ άλλοι 32 επιβάτες βρίσκονται στο Πολύκαστρο και αναμένουν να επιστρέψουν στη Σερβία.

Για το δυστύχημα έχει ενημερωθεί και η πρεσβεία της Σερβίας, που αναμένεται να στείλει οχήματα για τη μεταφορά τους πίσω στη χώρα τους. Πριν από λίγο η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε και τα αυτοκίνητα κινούνται κανονικά και στις δύο κατευθύνσεις της ΠΑΘΕ.

Πηγή: ertnews.gr