Πήλιο: Αυτοκίνητα χάνονται στη θάλασσα – Σαρωτικό το πέρασμα της κακοκαιρίας «Daniel» (vid)

Τεράστιες είναι οι καταστροφές που έχει αφήσει με το πέρασμά της η κακοκαιρία «Daniel» στο παραθαλάσσιο μέτωπο του Πηλίου και ειδικότερα στο χωριό του Αγίου Ιωάννη.

Πήλιο: Αυτοκίνητα χάνονται στη θάλασσα – Σαρωτικό το πέρασμα της κακοκαιρίας «Daniel» (vid)

Οπως φαίνεται σε βίντεο και φωτογραφίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, οχήματα έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά και έχουν καταλήξει στα κύματα της θάλασσας.

Όπως μεταφέρει ο κ. Αλτίνης, αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας στον δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου μιλώντας στην «Κ», στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου, υπάρχει πρόβλημα εξαιτίας του ρέματος που υπερχείλισε. «Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση και επικίνδυνη αν κάποιος δεν γνωρίζει την περιοχή, γι’ αυτό, οι πολίτες, καλό είναι να αποφεύγουν τις μετακινήσεις» καταλήγει ο ίδιος.

Την ίδια στιγμή, η Άννα Σαράφη, ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στο Πήλιο, μιλώντας στην «Κ» περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί:

«Ο δρόμος μας ενημέρωσαν ότι έχει κοπεί σε μερικά σημεία, αλλά είναι τόσο μεγάλο το φυσικό φαινόμενο που δεν είναι ασφαλές να φύγει κάποιος από το σπίτι του αυτή τη στιγμή. Στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου που βρισκόμαστε εμείς, έχει ξενοδοχεία με αρκετούς τουρίστες, κάποιοι από τους οποίους είχαν κανονίσει να φύγουν σήμερα και το ανέβαλλα λόγω της κατάστασης», αναφέρει.

Πηγή: Kathimerini.gr