Mεσήλικας Βολιώτης: "Διέπραξα πέντε φόνους, ελάτε να με πιάσετε"

Ηλεκτρονικό μήνυμα στο οποίο υποστήριζε ότι έχει διαπράξει πέντε φόνους έστειλε ένας 43χρονος Βολιώτης στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, θέλοντας να δοκιμάσει την ετοιμότητα των αστυνομικών αρχών.

Mεσήλικας Βολιώτης: "Διέπραξα πέντε φόνους, ελάτε να με πιάσετε"

Ειδικότερα, όπως αναφέρει στον ιστότοπό της η εφημερίδα «Ταχυδρόμος», όλα ξεκίνησαν προχθές, όταν ο 43χρονος έστειλε e-mail στις αρχές. Η Δίωξη του έκανε ερωτήσεις, με τον 43χρονο να «ομολογεί» και να ζητά οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει, προκειμένου να παραδοθεί.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου οδηγήθηκαν στο σπίτι του, όπου και πραγματοποίησαν έφοδο, συλλαμβάνοντας τον 43χρονο. Στο σπίτι του βρέθηκαν δύο ματσέτες με λάμα μήκους 1,42 εκατοστών και 30 εκατοστών.

Ο συλληφθείς κρατήθηκε όλο το βράδυ στα κρατητήρια και χθες οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου κατηγορούμενος για ψευδή αναφορά στην αρχή, αλλά και για παράνομη οπλοφορία.

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου ο κατηγορούμενος είπε ότι δεν σκότωσε, ενώ για τα μαχαίρια που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του υποστήριξε ότι τα κατείχε νόμιμα.

Τελικά, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ με αναστολή τριετίας και εφέσιμη.