«Σπαρτιάτες»: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Βασίλης Φλώρος

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των «Σπαρτιατών» έθεσε εαυτόν ο βουλευτής Λάρισας, Κωνσταντίνος Φλώρος.

«Σπαρτιάτες»: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Βασίλης Φλώρος

Εκτός κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» έθεσε εαυτόν ο βουλευτής Λάρισας, Κωνσταντίνος Φλώρος. Ο ίδιος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, γνωστοποίησε την απόφασή του με επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, κάνοντας λόγο για συκοφαντία από τον πρόεδρο του κόμματος, Βασίλη Στίγκα.

«Μετά τις άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις του Προέδρου του κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” κ. Βασίλη Στίγκα, οι οποίες θίγουν βαθύτατα την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου, και για τις οποίες θα κληθεί να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα, θέτω εαυτόν εκτός της Κ.Ο. ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Στα 32 μου χρόνια, δεν έδωσα ποτέ το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν, να πει το οτιδήποτε για το άτομό μου, πόσο μάλλον να γίνουν αναφορές για επαφές με “Greek Mafia, εκβιασμούς, αλλά και να βάλω χέρι σε κρατικά χρήματα, τα οποία ούτε μου ανήκουν, ούτε διαχειρίζομαι», προσθέτει στην επιστολή του.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της συζήτησης, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, για τις πυρκαγιές, στη Βουλή την περασμένη Πέμπτη ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας εμφανίστηκε μόνος του, καθώς ούτε ένας από τους 11 βουλευτές του κόμματος δεν πήγε στην εθνική αντιπροσωπεία.

Λίγο μετά ο πρόεδρος του κόμματος αγορεύοντας από το βήμα της Βουλής, κατήγγειλε πως οι βουλευτές του «είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα κέντρα εξωκοινοβουλευτικά», φωτογραφίζοντας τον Ηλία Κασιδιάρη. Κλιμακώνοντας την επίθεση είπε πως «οι κύριοι που λείπουν σήμερα παραπέμπουν σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε» και πρόσθεσε πως «τους λένε τι θα κάνουν, πότε και πώς θα το κάνουν».

Λίγη ώρα αργότερα, επιβεβαιώνοντας πως το ρήγμα είναι πλέον μεγάλο, οι βουλευτές με ανακοίνωσή τους κατηγόρησαν τον κ. Στίγκα πως «όποιος αναφέρεται σε τακτικές μαφιόζων είναι γιατί τις γνωρίζει και τις εφαρμόζει ο ίδιος», προσθέτοντας πως «η παράσταση Στίγκα στην Ολομέλεια της Βουλής είχε σκηνοθετηθεί από την κυβέρνηση, που τον χρησιμοποίησε ως πιόνι».

Πηγή: kathimerini.gr