Γιώργος Παπαχρήστος για την επίθεση στο ΟΑΚΑ: «Ζήτησε από τον μπράβο να βγάλει το όπλο» (vid)

Για άθλια και τραμπούκικη επίθεση, η οποία συνοδεύτηκε από υβρεολόγιο και απειλές κατά της ζωής του, έκανε λόγο ο δημοσιογράφος των "Νέων" Γιώργος Παπαχρήστος 

Γιώργος Παπαχρήστος για την επίθεση στο ΟΑΚΑ: «Ζήτησε από τον μπράβο να βγάλει το όπλο» (vid)

Σοκαρισμένος εμφανίστηκε ο Σύμβουλος Έκδοσης της εφημερίδας "Τα Νέα", Γιώργος Παπαχρήστος μετά την απρόκλητη και αιφνιδιαστική επίθεση που -όπως ο ίδιος καταγγέλλει- δέχθηκε από εφοπλιστή το βράδυ της Τρίτης (29/08) κατά την ανάπαυλα του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκός-Μπράγκα στο ΟΑΚΑ.

Ο δημοσιογράφος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ανέφερε πως πέρα από την επίθεση δέχθηκε ύβρεις και απειλές κατά της ζωής του, αφού όπως είπε ο εφοπλιστής συνοδευόταν από δύο μπράβους και κάλεσε έναν από αυτούς να βγάλει το όπλο του και να τον πυροβολήσει.

"Ήταν για μένα σοκαριστικό γιατί ήταν απρόκλητο, αιφνιδιαστικό, δεν είχε μεσολαβήσει τίποτα και με βρήκε σε μία στιγμή που μιλούσα με τον συνάδελφό μου, Θανάση Τσεκούρα για τα θέματα του ΣΥΡΙΖΑ συγκεκριμένα. Εκείνη τη στιγμή, ξαφνικά ένιωσα να βλέπω αυτό που λένε, 'τον ουρανό με τ’ άστρα'.

Ένιωσα μία γροθιά στη μύτη μου, τραυματίστηκα, μάτωσα και ακολούθησε ένας οχετός... με χτύπησε ο ίδιος, παρ' ότι συνοδευόταν από δύο μπράβους οπλισμένους, αλλά δεν με χτύπησαν εκείνοι. Το σημαντικό είναι πως ακολούθησαν υβρεολόγιο και απειλές ότι 'θα σε σκοτώσω' ενώ κάλεσε ένα από τα παιδιά αυτά να βγάλει το όπλο και να με πυροβολήσει. Εκτός εαυτού, ένας άνθρωπος σε αμόκ. Δεν τον αναγνώρισα", δήλωσε αρχικά περιγράφοντας το περιστατικό.

Όταν ρωτήθηκε από τον Γιάννη Πρετεντέρη αν υπάρχει κάποια εξήγηση για την επίθεση που δέχθηκε, ο κ. Παπαχρήστος ανέφερε πως "η μόνη εξήγηση είναι πως πριν δύο ή και περισσότερα χρόνια είχα αναφερθεί στα όσα είχαν μεταφερθεί από τις ΗΠΑ σχετικά με τα ρωσικά χρήματα που είχαν χρησιμοποιηθεί προκειμένου να στηθεί αυτό το περίφημο 'Ελλάςnet'", είπε αρχικά.

"Και εγώ μάλιστα είχα επιμείνει τότε, σχετικά με το πώς είναι δυνατόν να υπάρχει αίτημα δικαστικής συνδρομής από τις ΗΠΑ σχετικά με το τι έχει συμβεί για το στήσιμο αυτού του δικτύου και τα 10 εκ. δολάρια τα οποία είχαν διακινηθεί μέσω ενός Ρώσου ολιγάρχη, προκειμένου να υλοποιηθεί το σχέδιο", πρόσθεσε μεταξύ άλλων στη συνέχεια, αναφέροντας τέλος, πως μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε υπέβαλε μήνυση για απρόκλητη επίθεση και σωματικές βλάβες.

Πηγή: news247.gr