«Σπαρτιάτες»: Στήριξη και επίσημα στον Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων

Οι «Σπαρτιάτες» ανακοίνωσαν τελικά τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων 

«Σπαρτιάτες»: Στήριξη και επίσημα στον Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων

Όσο και αν προσπαθούσε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας να "τραβήξει τα λουριά" στο κόμμα του αναφορικά με την επιρροή του καταδικασμένου χρυσαυγίτη, Ηλία Κασιδιάρη, και να δείξει ποιος το διοικεί, τελικά αυτός ήταν που έκανε πίσω, εκθέτοντας τον εαυτό του.

Την Κυριακή (27/08) οι Σπαρτιάτες ανακοίνωσαν ότι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα στηρίξουν τον Κασιδιάρη στον δήμο Αθηναίων, κάνοντας λόγο για "υποψηφιότητα - ανάχωμα στην καταστροφική πορεία της δημοτικής αρχής της ΝΔ στην Αθήνα".

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες εβδομάδες προκλήθηκε εσωτερική κρίση στο κόμμα όταν ο Β. Στίγκας αποδοκίμασε δημόσια και μέσα στην Αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής τον βουλευτή του Κωνσταντίνο Φλώρο, μετά από δήλωση του τελευταίου περί στήριξης της υποψηφιότητας Κασιδιάρη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει ανταρσία στο εσωτερικό της Κ.Ο. αφού σχεδόν όλοι οι βουλευτές συνυπέγραψαν κείμενο που αποδοκίμασε την στάση του Βασίλη Στίγκα.

Ο Β. Στίγκας πάντως ποτέ δεν έχει αρνηθεί την σχέση Σπαρτιατών - Κασιδιάρη, με πιο χαρακτηριστική στιγμή τη δήλωσή του το βράδυ των εκλογών, αμέσως μόλις ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του έμπαινε στη Βουλή, "Ήταν το καύσιμο, η κηροζίνη που μας βοήθησε".

Τι αναφέρει η ανακοίνωση - στήριξη στον Κασιδιάρη

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του, το κόμμα του Βασίλη Στίγκα επισημαίνει πως «Η Αθήνα πλέον θυμίζει Καμπούλ», συσχετίζοντας τα «αθηναϊκά γκέτο» -όπως αναφέρει- με εκείνα «του Σικάγο, Ντιτρόιτ ή ακόμη και του Λος Άντζελες».

Οι «Σπαρτιάτες» χαρακτηρίζουν την υποψηφιότητα Κασιδιάρη «ανάχωμα στην καταστροφική πορεία της Δημοτικής Αρχής της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα» και δηλώνουν πως οι ψηφοφόροι τους «γνωρίζουν πολύ καλά τι θα επιλέξουν».

Πηγή: news247.gr