Θεσσαλονίκη: Νέο επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – «Κάνουν γύρες θανάτου», λέει αυτόπτης μάρτυρας

Ακόμα ένα κρούσμα οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που περιέγραψε την επίθεση αγνώστων σε παρέα νεαρών.

Θεσσαλονίκη: Νέο επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – «Κάνουν γύρες θανάτου», λέει αυτόπτης μάρτυρας

Νέο οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο πάρκο Κρήτης. Σύμφωνα με μαρτυρία στο Thesstoday, ομάδα αγνώστων επιτέθηκαν σε νεαρούς, ενώ χτύπησαν και ένα παιδί.

«Μια ομάδα παιδιών καθόταν ήρεμα στο πάρκο Κρήτης. Οι δράστες, ήταν μαυροφορεμένοι ενώ οι μπλούζες τους είχαν διακριτικά ομάδας της πόλης. Είχαν μαζί τους ξύλινα παλούκια. Το χειρότερο όμως είναι ότι τα χρησιμοποίησαν. Ένα από τα παιδιά που καθόταν στο πάρκο το χτύπησαν. Ένας από τους γονείς το παιδιών επενέβη και έτσι έληξε το επεισόδιο. Η αστυνομία ήρθε αφού τελείωσε το συμβάν».

Άτομο που μένει στην περιοχή, αναφέρει στο ThessToday πως πολύ συχνά καταγράφονται παρόμοια επεισόδια στο συγκεκριμένο πάρκο.

Έκανε μάλιστα λόγο για «γύρες θανάτου», ενώ πρόσθεσε: «Έκαναν από νωρίς γύρες στη γειτονιά με τα μηχανάκια. Όταν βρήκαν ποιους θα χτυπήσουν σταμάτησαν και πλησίασαν με παλούκια στα χέρια».

Πηγή: news247.gr