Μητέρα Μιχάλη Κατσούρη: «Δεν είχε μπλέξει πουθενά - Είχε αγάπη για την ΑΕΚ» (vid)

Στην τηλεόραση του Alpha μίλησε η μητέρα του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Μητέρα Μιχάλη Κατσούρη: «Δεν είχε μπλέξει πουθενά - Είχε αγάπη για την ΑΕΚ» (vid)

Για τα συναισθήματα της μετά το θάνατο του αδικοχαμένου γιού της από τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια μίλησε η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχε μπλέξει σε οργανώσεις χούλιγκανς όπως πάει να παρουσιαστεί από μερίδα του Τύπου.

«Δεν είχε μπλέξει πουθενά, απλά είχε αγάπη για την ΑΕΚ. Εκείνο το βράδυ το παιδί μου πήγε να κάνει καλό, πήγε να τους βοηθήσει και να τους προστατέψει και τον μαχαίρωσαν. Τον δολοφόνησαν. Το παιδί μου χάθηκε αλλά βοήθησε, προστάτεψε παιδιά. Την ώρα που έτρεχαν να σωθούν, το παιδί μου βλέπει κάποιον κάτω και γυρνάει. Την ώρα που σκύβει να τον τραβήξει...εκεί τον μαχαίρωσαν», αναφέρει αρχικά η μητέρα του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ και ζητάει δικαίωση.

«Πού είναι η αστυνομία, πού είναι το κράτος; Όλα ανεξέλεγκτα, περάσανε μέσα και ήρθαν.. Αυτοί που φταίνε να πάνε στη δικαιοσύνη... Δεν ήταν ατύχημα...με τίποτα.. Και αυτοί που δεν μαχαίρωσαν δεν είναι αθώοι! Δεν έπρεπε να πατήσουν εδώ, είναι εγκληματίες αυτοί οι άνθρωποι».

Για τα συναισθήματά της μετά την παρουσία της στην OPAP Arena, στο παιχνίδι που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Μιχάλη, δήλωσε: «Ήθελα να κάτσω στη θέση του. Μου έδινε δύναμη. Έλεγα: "αγόρι μου για σένα φωνάζουν και για εσένα κάνανε όλα αυτά εδώ μέσα τα παιδιά».