Νέα Φιλαδέλφεια: Άλλοι τρεις Έλληνες ταυτοποιήθηκαν για την αιματηρή συμπλοκή

Θέμα χρόνου να εκδοθούν και νέα εντάλματα σύλληψης σε βάρος των συγκεκριμένων ατόμων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και άλλων εμπλεκομένων.

Νέα Φιλαδέλφεια: Άλλοι τρεις Έλληνες ταυτοποιήθηκαν για την αιματηρή συμπλοκή

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής, ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στα ίχνη όλων όσων συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και στα ίχνη εκείνου που ευθύνεται για τον θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την συνεχιζόμενη έρευνα, έχουν ταυτοποιηθεί για την συμμετοχή τους στα επεισόδια τρία άτομα και έχουν ενημερωθεί σχετικά οι ανακριτικές Αρχές, όλοι τους Έλληνες και γνωστοί στην Αστυνομία για το παραβατικό τους οπαδικό παρελθόν.

Είναι θέμα χρόνου λοιπόν να εκδοθούν και νέα εντάλματα σύλληψης σε βάρος των συγκεκριμένων ατόμων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και άλλων εμπλεκομένων.

Παράλληλα, αναλύονται συνεχώς πλάνα και από διαφορετικές γωνίες, σε μία προσπάθεια να ταυτοποιηθούν άτομα που βρίσκονται γύρω από τον Μιχάλη την στιγμή της συμπλοκής, που μπορεί να έχουν σχέση με τον τραυματισμό του ή που να είδαν κάτι κρίσιμο που ίσως οδηγήσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας του.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν ρίξει μεγάλο βάρος και σε όσα μπορεί να προκύψουν από την ανάλυση των κινητών τηλεφώνων όλων των συλληφθέντων, κάτι για το οποίο όμως αναμένεται ακόμη η έκδοση του σχετικού βουλεύματος.

Να θυμίσουμε ότι για την ερχόμενη Τρίτη έχει προγραμματιστεί η απολογία του 43χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού, ο οποίος εκτιμάται ότι ήταν αυτός που καθοδηγούσε τους χούλιγκαν.

πηγή: News247