Νέα Φιλαδέλφεια: Άφαντο το μαχαίρι του δολοφόνου του Μιχάλη

Δεν εντοπίστηκε ίχνος DNA του Μιχάλη Κατσουρή στα 4 μαχαίρια που έχουν κατασχεθεί.

Νέα Φιλαδέλφεια: Άφαντο το μαχαίρι του δολοφόνου του Μιχάλη

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα εάν ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή είναι μεταξύ των συλληφθέντων ή παραμένει ασύλληπτος.

Και τούτο γιατί στους αναδιπλούμενους σουγιάδες, τα μαχαίρια και άλλα πειστήρια (σιδηρολοστούς, πέτρες κτλ) που βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας δεν υπάρχει ίχνος DNA που να ταυτοποιείται με αυτό του Μιχάλη Κατσουρή, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Τα πειστήρια είχαν κατασχεθεί από τον τόπο της συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια και πολλά εξ αυτών είχαν και ίχνη από αίμα.

Τη Δευτέρα αναμένεται και η διάταξη άρσης των τηλεπικοινωνιών, προκειμένου να ανοίξουν τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων. Το ξεκλείδωμα των κινητών και η ανάκτηση πιθανώς σβησμένων φωτογραφιών και βίντεο θα είναι μία χρονοβόρα διαδικασία.

Εν τω μεταξύ στις έως τώρα καταθέσεις τους οι Κροάτες χούλιγκαν τηρούν κοινή γραμμή, ισχυριζόμενοι ότι δέχθηκαν ξαφνικά επίθεση και πως οι ίδιοι δεν προκάλεσαν κανένα επεισόδιο – παρά το γεγονός ότι δεκάδες κάμερες τους έχουν καταγράψει να κινούνται «πάνοπλοι» και φορώντας κουκούλες.

Υποστηρίζουν μάλιστα ότι δεν ήρθαν στη χώρα μας οργανωμένα, σε μία προσπάθεια να αποκρούσουν την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.

Πηγή: naftemporiki.gr