Νέα Φιλαδέλφεια: Σε κρίσιμο σημείο οι έρευνες για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την αιματηρή επίθεση που έλαβε χώρα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τραγικό απολογισμό τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Νέα Φιλαδέλφεια: Σε κρίσιμο σημείο οι έρευνες για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Σε αρκετά κρίσιμο σημείο βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, δεν φαίνεται να βοηθούν την πορεία της έρευνας της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους για την ανθρωποκτονία τα έως τώρα αποτελέσματα των αναλύσεων DNA από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Καθώς αυτή η διαδικασία βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης με ορισμένα κατασχεμένα αντικείμενα να έχουν μείνει για να ελεγχθούν ώστε να ολοκληρωθεί πλήρως η διαδικασία, το βάρος πέφτει στην ανάλυση των βιντεοληπτικών υλικών και στην ανάλυση των κινητών τηλεφώνων.

Ως προς τα βιντεοληπτικά υλικά, η στιγμή του μαχαιρώματος δεν φαίνεται να έχει αποτυπωθεί, ωστόσο υπάρχει η στιγμή που δέχεται επίθεση με ρόπαλο και από τον Ανακριτή έχει ζητηθεί να βρεθούν και οι δράστες που τον χτύπησαν έξω από το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια, ακόμη και αν δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς εκείνος που κρατούσε το μαχαίρι.

Η έρευνα λοιπόν συνεχίζεται. Αντιπαραβάλλονται κάποιες εικόνες ατόμων με τατουάζ και άλλα γνωρίσματα που μπορεί να τους οδηγήσουν σε άτομα που του επιτέθηκαν και βεβαίως αναμένεται να εκδοθεί και το βούλευμα για τη άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να αναλυθούν και τα τηλέφωνα των συλληφθέντων.

Από αυτά μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα για πολλά πράγματα, από την πορεία των συλληφθέντων, την προετοιμασία που προηγήθηκε και τις συνεννοήσεις που έγιναν που μπορούν να οδηγήσουν και σε ασύλληπτα έως σήμερα άτομα, έως και βίντεο που τραβούσαν με τα κινητά τους αρκετοί εκ των συλληφθέντων, τα οποία αν αναλυθούν ίσως προκύψουν εικόνες με πολύ πιο αξιοποιήσιμα στοιχεία. Αρκετά εξ αυτών έχουν «ανέβει» και σε social media και επίσης αναλύονται από τις Αρχές.

"Θέμα ημερών ο εντοπισμός του δράστη", λέει ο δικηγόρος του αδερφού του Μιχάλη

«Η οικογένεια πενθεί και, όπως φάνηκε από την ημέρα που εμφανιστήκαμε για τη δήλωση υποστήριξης κατηγορίας, δεν επιθυμεί να συμμετάσχει σε κανέναν δημόσιο διάλογο» δήλωσε στην ΕΡΤ ο Σταύρος Γεωργόπουλος, δικηγόρος του αδελφού του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή με αφορμή τη συζήτηση που γίνεται για την οπαδική βία στη χώρα μας.

Σχετικά με όλες τις πληροφορίες για τα όσα τραγικά συνέβησαν το βράδυ της 7ης Αυγούστου, ο συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ υποστήριξε ότι «διατυπώνονται απόψεις οι οποίες είτε διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα είτε προσβάλλουν τη μνήμη του Μιχάλη, είτε προσπαθούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης», σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τις δηλώσεις του πρόεδρου της Κροατίας.

«Δημοσιοποιήθηκε μία άποψη ότι ο Μιχάλης τραυματίστηκε θανάσιμα από φίλο της ΑΕΚ κατά λάθος. Αυτά προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας και τη μνήμη του» σχολίασε ο κ. Γεωργόπουλος, βάζοντας τέλος από την πλευρά της οικογένειας σε αυτό το σενάριο που κυκλοφόρησε.

πηγή: News247