ΗΠΑ: Κάθισαν σε ράγες τρένου για να βγάλουν selfie και έπαθαν ηλεκτροπληξία (vid)

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες μιας παρέας στο Σικάγο των ΗΠΑ, που έπαθε ηλεκτροπληξία σε ράγες τρένου, καθώς προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφίες.

ΗΠΑ: Κάθισαν σε ράγες τρένου για να βγάλουν selfie και έπαθαν ηλεκτροπληξία (vid)

Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Σικάγο των ΗΠΑ, όταν τρία άτομα ξάπλωσαν πάνω σε ράγες, από τις οποίες διερχόταν ηλεκτρικό ρεύμα, για να βγάλουν μια selfie. Αποτέλεσμα ήταν ένα αγόρι να χτυπηθεί από ρεύμα και να υποστεί καρδιακή ανακοπή, ενώ η κοπέλα που έσπευσε να τον βοηθήσει τραυματίστηκε επίσης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, μια παρέα κάθισε σε μία από τις γραμμές του τρένου, προκειμένου να βγάλουν φωτογραφία. Ο ένας από αυτούς ξάπλωσε προς τα πίσω, ακουμπώντας και δεύτερη γραμμή. Τότε, τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα, το οποίο υπολογίζεται ότι έφτασε τα 600 βολτ.

Το αγόρι, φωνάζοντας για βοήθεια, διακρίνεται να τραβά την κοπέλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και αυτή.

Το αγόρι μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Loyola σε κρίσιμη κατάσταση. Η κοπέλα, από την άλλη, υπέστη λιγότερο σοβαρά τραύματα, ενώ είχε ακόμα τις αισθήσεις της, όταν έφτασαν οι πρώτοι διασώστες, με την κατάσταση υγείας της να παρουσιάζει βελτίωση.

πηγή: News247