Νέα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα οι χούλιγκαν για τη δολοφονία του 29χρονου (vid)

Υπό δρακόντεια μέτρα μεταφέρθηκαν στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες που συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας. Στις 108 έχουν φτάσει οι συλλήψεις. Μπλόκα σε εθνικές οδούς και σύνορα.

Νέα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα οι χούλιγκαν για τη δολοφονία του 29χρονου (vid)

Στον εισαγγελέα μεταφέρθηκαν λίγο πριν από τις 11 το πρωί της Τετάρτης οι χούλιγκαν που συνελήφθησαν στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, εκεί που ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ έπεσε νεκρός έπειτα από χτυπήματα που δέχτηκε από αιματηρό αντικείμενο.

Η μεταγωγή τους έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα, με τους π.ερισσότερους εκ των συλληφθέντων να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό όλων των Κροατών χούλιγκαν που συμμετείχαν στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου ο 29χρονος Μιχάλης άφησε την τελευταία του πνοή.

Μέχρι στιγμής, οι συλλήψεις ανέρχονται στις 108, εκ των οποίων 104 παραμένουν κρατούμενοι, καθώς τέσσερις Έλληνες που ήταν τραυματίες έχουν αφεθεί ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα και για έναν εξ αυτών έχει ζητηθεί να παρουσιαστεί για να καταθέσει μόλις του το επιτρέψει η υγεία του.

Από τους 104 κρατούμενους οι 94 είναι Κροάτες, ένας Γερμανός, ένας Αυστριακός, ένας Βόσνιος και ένας Αλβανός και οι υπόλοιποι Έλληνες.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, διαφεύγουν τουλάχιστον 50 άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια και για αυτό το λόγο η Αστυνομία έχει στήσει μπλόκα σε εθνικές οδούς και τα σύνορα.