Έκρηξη στον Ασπρόπυργο: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπουν» οι αρχές - Το στοιχείο που έκανε εντύπωση

Σε πιθανό ξεκαθάρισμα λογαριασμών να οφείλεται η τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού με φιτίλι στην οδό Ειρήνης στον Ασπρόπυργο, η έκρηξη του οποίου τα ξημερώματα προκάλεσε ζημιές σε 11 οχήματα και 5 οικίες

Έκρηξη στον Ασπρόπυργο: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπουν» οι αρχές - Το στοιχείο που έκανε εντύπωση

Πανικός προκλήθηκε περίπου μισή ώρα μετά τις τρεις τα ξημερώματα ύστερα από έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί στον δρόμο επί της οδού Ειρήνης στην θέση Γκορίτσα Ασπροπύργου.

Από την ισχυρή έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε 11 αυτοκίνητα, μάλιστα ένα αναποδογύρισε εντελώς και σε 5 σπίτια.

Στο σημείο μετέβησαν και πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που δεν εντόπισαν υπολείμματα μηχανισμού και εικάζουν πως η βόμβα αποτελείτο από βραδύκαυστο φιτίλι και κοινό πυροκροτητή.

Την προανάκριση για το περιστατικό την έχει αναλάβει η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής. Πρόκειται για γειτονιά στην οποία διαμένουν ομογενείς από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν έχουν πει απολύτως τίποτα στην Αστυνομία. Εικάζεται πάντως πως πρόκειται για κάποιο ξεκαθάρισμα αντιπάλων συμμοριών, ίσως για λαθρεμπόριο.

Άλλωστε αυτό που έχει κάνει εντύπωση στους αστυνομικούς είναι πως όλοι οι κάτοικοι στο συγκεκριμένο σημείο που μπήκε η βόμβα δηλώνουν ιδιωτικοί υπάλληλοι, καθαρίστριες και άλλες παρόμοιες εργασίες, ενώ τα σπίτια τους και τα αυτοκίνητά τους είναι πολυτελή και δεν δικαιολογούνται από τις εργασίες που δηλώνουν ότι κάνουν.

πηγή: News247