Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ που «ψάχνονταν» για επιθέσεις!

Παρ' ολίγον οπαδικό επεισόδιο θα σημειωνόταν στην Κρήνη Θεσσαλονίκης, όταν άγνωστα άτομα ρωτούσαν παρέες «τι ομάδα είσαι;».

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ που «ψάχνονταν» για επιθέσεις!

Δεν πρόλαβε να περάσει ένα 24ωρο από τον άδικο τρόπο με τον οποίο έχασε την ζωή του ο 29χρονος Μιχάλης και οι χούλιγκαν απέδειξαν για πολλοστή φορά πως τίποτα δεν τους σταματά και δεν τους αποτρέπει από την ανοησία.

Μισή ώρα μετά τις 11 το βράδυ, αστυνομικοί εντόπισαν στην Κρήνη Θεσσαλονίκης τρία αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες με τα οποία άγνωστα άτομα κινούνταν ύποπτα στην περιοχή, τους ακινητοποίησαν και τους έλεγξαν.

Διαπίστωσαν πως επρόκειτο για 16 οπαδούς του ΠΑΟΚ και προσήχθησαν όλοι στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Από αυτούς συνελήφθησαν οι τρεις, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν πυρσοί, ρόπαλα και Full Face σκουφιά.

Φαίνεται πως έψαχναν και ρωτούσαν για να βρουν άτομα που κινούνταν ή περπατούσαν στην περιοχή της Κρήνης που να ήταν οπαδοί διαφορετικής ομάδας για να τους επιτεθούν, χωρίς ευτυχώς να προλάβουν να επιτεθούν σε κάποιο άτομο, καθώς εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

πηγή: News247