Ανένηψε μετά από ανακοπή η δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις...

Η καρδιά της δημοσιογράφου Τζίνα Nτρούλις σταμάτησε να χτυπά για αρκετά λεπτά με τον, αδερφό της, Φίλιππο Καμπούρη να ενημερώνει ότι ανέψηψε αφού έπαθε ανακοπή και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που κλήθηκε διαπίστωσε πως είναι νεκρή...

Ανένηψε μετά από ανακοπή η δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις...

Για θαύμα μιλά ο δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της αδερφής του (κι επίσης δημοσιογράφου...) Τζίνα Ντρούλις.

Σύμφωνα με ανάρτηση του υπέστη ανακοπή καρδιάς και όπως σημειώνει το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που κλήθηκε διαπίστωσε πως είναι νεκρή.

Οι επιλογές της οικογένειάς της Τζίνας Ντρούλις ήταν δύο.

Να καλέσουν γραφείο τελετών ή να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο για νεκροψία. Η οικογένεια έκανε τη δεύτερη επιλογή και εκεί έγινε το θαύμα.

Το ιατρικό προσωπικό, σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση του κ. Καμπούρη, έκανε ανάνηψη στη δημοσιογράφο και η καρδιά της ξεκίνησε πάλι να χτυπά και να είναι ζωντανή.

«Ο Θεός να βάλει το χέρι του για την συνέχεια» σημείωσε ο Φίλιππος Καμπούρης στο μήνυμά του στους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Η ανάρτηση του Φίλιππου Καμπούρη

«ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ για την Τζίνα!!! Το ΕΚΑΒ διαπίστωσε το θάνατο της από ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία. Είχαμε δύο επιλογές: Να την παραλάβει το γραφείο τελετών β) να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο για νεκροψία. Επιλέξαμε μεταφορά για νεκροψία. Προηγήθηκε λόγω πρωτοκόλλου ανάνηψη. Το πρώτο μεγάλο ΘΑΥΜΑ έγινε. Η καρδιά της ξεκίνησε να χτυπάει και να είναι ζωντανή! Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη συνέχεια…» έγραψε ο Φίλιππος Καμπούρης.