Καύσωνας «Κλέων»: Τουρίστρια κατέρρευσε στην Ακρόπολη - Επενέβησαν διασώστες του ΕΚΑΒ

Το πρωί της Παρασκευής 14/7, μία τουρίστρια που ανέβηκε στον βράχο της Ακρόπολης για να επισκεφθεί τον Παρθενώνα, κατέρρευσε από τη ζέστη, λόγω των αντίξοων συνθηκών που επικρατούν.

Καύσωνας «Κλέων»: Τουρίστρια κατέρρευσε στην Ακρόπολη - Επενέβησαν διασώστες του ΕΚΑΒ

Υπενθυμίζεται ότι η Πολιτική Προστασία έχει δώσει μια σειρά από προληπτικά μέτρα και οδηγίες προκειμένου να προστατευθούν οι πολίτες από τον καύσωνα που πλήττει τη χώρα.

Αμέσως, ασθενοφόρο με διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, έφτασαν στο σημείο και παρείχαν βοήθεια στην τουρίστρια, κατεβάζοντάς την από την Ακρόπολη.

Κλειστή σήμερα η Ακρόπολη 12:00 - 17:00 λόγω καύσωνα

Κλειστός θα είναι για το κοινό ο Αρχαιολογικός Χώρος της Ακρόπολης εξαιτίας του καύσωνα το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Ιουλίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση ο Αρχαιολογικός χώρος δεν θα λειτουργήσει από τις 12:00 - 17:00.

Η ανακοίνωση:

«Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών σας ενημερώνει ότι σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, ο Αρχαιολογικός Χώρος της Ακροπόλεως θα αναστείλει τη λειτουργία του κατά τις μεσημβρινές ώρες με τελευταία είσοδο στις 12:00 και επανέναρξη λειτουργίας στις 17:00.

Σε λειτουργία θα παραμείνουν οι χώροι της Αρχαίας Αγοράς και του Κεραμεικού, όπου υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης των εκεί Αρχαιολογικών Μουσείων».




Πηγή: cnn.gr