Κρήτη: Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις 14χρονος μετά από ατύχημα με τζετ σκι

Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr, το αγόρι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Κρήτη: Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις 14χρονος μετά από ατύχημα με τζετ σκι

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας 14χρονου αγοριού που τραυματίστηκε σε ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Ιεράπετρα, στην παραλία του Μακρύ Γιαλού, όταν το τζετ σκι στο οποίο επέβαινε προσέκρουσε σε ξύλινη κατασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr, το αγόρι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή. Μάλιστα, αναμένεται να διασωληνωθεί και διακομιστεί στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Οι συνθήκες του ατυχήματος

Το ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 17:00 στην παραλία του Μακρύ Γιαλού. Ο 31χρονος οδηγός του τζετ σκι, και πατέρας του παιδιού είχε στα πόδια του το 14χρονο αγοράκι, που παραθέριζε στην Κρήτη από τη Γερμανία, όταν για άγνωστες μέχρι αυτή τη στιγμή συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και ξέφυγε από την πορεία του.

Μέσα σε δευτερόλεπτα εκτινάχθηκε προς την παραλία, πέφτοντας πάνω σε ξύλινη κατασκευή, η οποία χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο αναβάτες του.

Σημειώνεται ότι ο 31χρονος πατέρας βρίσκεται στο νοσοκομείο Ιεράπετρας καλά στην υγεία του. Τις συνθήκες του ατυχήματος διερευνά το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας.

Πηγή: To.pontiki.gr