Επίθεση με οπαδικά κίνητρα σε βάρος 18χρονου στο Αγρίνιο

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος τεσσάρων δραστών για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και για τον νόμο περί Αθλητισμού, όπως αναφέρει το NEWS24/7. Τον ξυλοκόπησαν άγρια για να του αφαιρέσουν το τσαντάκι του και την μπλούζα του Παναθηναϊκού που φορούσε.

Επίθεση με οπαδικά κίνητρα σε βάρος 18χρονου στο Αγρίνιο

Θύμα μίας άγριας επίθεσης με οπαδικά κίνητρα έπεσε ένας 18χρονος, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην Πλατεία Ειρήνης, στο Αγρίνιο.

Το θύμα που φορούσε μία μπλούζα του Παναθηναϊκού στάθμευσε το όχημα του, στο οποίο επέβαιναν ακόμη τρία άτομα και κατέβηκε για να πάρει κάτι από ένα περίπτερο.

Στην επιστροφή του, τον πλησίασαν ένας 17χρονος και ένας 19χρονος και άρχισαν να τον τραβούν από το τσαντάκι μέσης που φορούσε και να απαιτούν να βγάλει την μπλούζα της ομάδας που φορούσε και να τους την δώσει.

Εκείνος αρνήθηκε και τότε άρχισαν να τον χτυπούν με μανία και αφού τον έριξαν κάτω, τον χτυπούσαν με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο. Στο περιστατικό πλησίασαν ακόμη δύο νεαροί, ένας 20χρονος και ένας 25χρονος και όλοι μαζί τον χτυπούσαν στο κεφάλι και τον έβριζαν.

Το θύμα κατάφερε τελικά να διαφύγει σε παρακείμενο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου κάλεσε τον πατέρα του για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της πόλης.

Οι δράστες κατάφεραν να αφαιρέσουν την μπλούζα του θύματος και το τσαντάκι μέσης που περιείχε το κινητό του θύματος και 5 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Από την Αστυνομία διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών που έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος τους έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και για τον νόμο περί Αθλητισμού.

πηγή: news247.gr