Γυναικοκτονία στην Κω: Εντοπίστηκε η κάρτα sim της Αναστάζια (vid)

Εντοπίστηκε η κάρτα sim της Αναστάζια στην Κω

Γυναικοκτονία στην Κω: Εντοπίστηκε η κάρτα sim της Αναστάζια (vid)

Από την στιγμή που από τους ελέγχους DNA δεν προκύπτει κατά τα φαινόμενα κάποια ταυτοποίηση στην υπόθεση της γυναικοκτονίας της 27χρονη στην Κω, οι αρχές εστιάζουν στα κινητά τηλέφωνα.

Όπως αναφέρθηκε, φαίνεται πως πολύ σημαντικά είναι τα στοιχεία από το GPS του κινητού του κατηγορουμένου, ο οποίος προσπάθησε να σβήσει το στίγμα, αλλά οι αρχές το ανέκτησαν. Σημειώνεται δε πως η πορεία από τα στίγματα των κινητών του κατηγορουμένου και της κοπέλας ταυτοποιούνται και το κινητό της κοπέλας κλείνει δίπλα στο σημείο που βρέθηκε δολοφονημένη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του MEGA οι αρχές «δένουν» τα στοιχεία της υπόθεσης, καθώς έχουν εντοπίσει την κάρτα sim του κινητού της 27χρονης. Η κάρτα sim αρχικά είχε ειπωθεί πως δεν είχε βρεθεί, ωστόσο το MEGA αποκάλυψε πως είχε βρεθεί, αλλά οι αρχές το κρατούσαν κρυφό. Λέγεται ακόμα πως το κινητό του κατηγορούμενου, του έπεσε κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

Κως- Γυναικοκτονία 27χρονης: Τα DNA δεν επαρκούν για ταυτοποίηση

Νωρίτερα είχε αναφερθεί από το MEGA πως τα DNA δεν οδηγούν σε οποιαδήποτε ταυτοποίηση. Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά «δεν υπάρχει δείγμα ικανό για να υπάρξει ταυτοποίηση». Σύμφωνα με όσα ανέφερε το MEGA ο χρόνος, το νερό και η αποσύνθεση της σορού έπαιξαν τον ρόλο τους ούτως ώστε να μην μπορεί να υπάρξουν επαρκή στοιχεία από τον έλεγχο DNA στα νύχια της κοπέλας.

«Αν περίμενε κάποιος από την εύρεση της σορού να βρεθούν στοιχεία, δεν βρέθηκαν γιατί ο τρόπος απόκρυψης και ο χρόνος που πέρασε δεν βοήθησαν», ανέφερε το MEGA. Επίσης υποστηρίχθηκε πως οι αστυνομικοί πήραν DNA αλλά με μεγάλη καθυστέρηση 6-7 ημερών από τον προφυλακισμένο κατηγορούμενο άνδρα, προκειμένου να ελέγξουν αν στα δικά του νύχια υπήρχαν δείγματα από το DNA της κοπέλας. «Κατόπιν αυτός πλύθηκε και εξαφάνισε τυχόν στοιχεία» αναφέρθηκε στο ίδιο ρεπορτάζ.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα παραιτήθηκε ο συνήγορος του 32χρονου που κατηγορείται για την υπόθεση της γυναικοκτονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Ο συνήγορος Ζαφείρης Δρόσος, ο οποίος είχε οριστεί αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο παραιτήθηκε μετά από την άσκηση των συμπληρωματικών διώξεων σε βάρος του 32χρονου για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για βιασμό της 27χρονης στην υπόθεση της γυναικοκτονίας στην Κω.

Πηγή: lifo.gr