Ο «γολγοθάς» του ανήλικου με βιασμούς, ναρκωτικά και απειλές από 50χρονο

Έναν «γολγοθά» με βιασμούς και χρήση σκληρών ναρκωτικών, ζούσε το ανήλικο αγόρι, που μετά από τρία χρόνια απειλών και εκμετάλλευσης, αποκάλυψε τους βιασμούς από τον 50χρονο άνδρα, ο οποίος εμφανιζόταν ως φίλος της οικογένειάς του και μπαινόβγαινε με άνεση στο σπίτι τους.

Ο «γολγοθάς» του ανήλικου με βιασμούς, ναρκωτικά και απειλές από 50χρονο

Το παιδί μίλησε για τα ναρκωτικά που του έδινε ο 50χρονος πριν το βιασμό, για το πώς κινηματογραφούσε τις σκηνές, αλλά και για τις απειλές που του έλεγε, για να τον κρατά στη σιωπή.

Χαρακτηριστικά όπως αποκάλυψε ο ανήλικος, ο 50χρονος του είχε πει ότι δεν θα δίσταζε να δώσει σε κάποιον ακόμη και 10 χιλιάρικα, για να κάνει κακό και να σκοτώσει τον ίδιο αλλά και την οικογένεια του.

Με ακριβά δώρα είχε φτάσει στο σημείο να δελεάζει το παιδί, που τα τελευταία τρία χρόνια ζούσε φριχτές πράξεις στα χέρια του 50χρονου, προσπαθώντας μάλιστα ο δράστης να τον πείσει ότι τα όσα ζούσε ήταν απολύτως φυσιολογικά.

Για τρία ολόκληρα χρόνια τον βίαζε, ενώ στα χέρια των αρχών υπάρχουν και ανταλλαγές μηνυμάτων που τον προέτρεπε να προσποιηθεί ακόμα και ότι έχει τάσεις αυτοκτονίας, για να μην έχει προβλήματα με τη μητέρα του και να τον αφήνει όσο γίνεται πιο ελεύθερο και να λύνει έτσι τα προβλήματα της εφηβείας.

Μάλιστα το παιδί έφτασε στο σημείο να αποκαλύψει στις αρχές ότι ο 50χρονος του έδινε ναρκωτικά να έχει ακόμη και όταν πήγαινε στο σχολείο, όμως δεν έκανε χρήση στις αίθουσες, αλλά στις τουαλέτες του κτηρίου.

Χρειάστηκε πολύ προσπάθεια και επαγγελματισμός από τους αστυνομικούς για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του παιδιού και να το κάνουν να μιλήσει, με τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών να φορούν τελικά χειροπέδες στον 50χρονο και να σχηματίζουν σε βάρος του μια δικογραφία με βαριά αδικήματα και να τον οδηγούν σήμερα στον ανακριτή.

Σε επιχείρηση που έγινε στο «κρησφύγετο» του οι αστυνομικοί εντόπισαν 159 ναρκωτικά χάπια, 1,25- γραμμάρια κοκαΐνης, 3,36 γραμμάρια μεφεδρόνης, ξύλινη κατασκευή με θερμαινόμενη πλάκα επιμελώς εγκατεστημένη σε εσωτερικό σημείο, πάνω στην οποία υπήρχαν υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών, 2 μεταλλικοί τρίφτες, ζυγαριά ακριβείας, πλαστική κάρτα με υπολείμματα κοκαΐνης, 13 σκληροί δίσκοι και πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών, καταγραφικό μηχάνημα με κάμερες, αεροβόλο όπλο και γεμιστήρα με 4 φυσίγγια, τα χρηματικά ποσά των 1.210 ευρώ και 123 δολάρια.

Πηγή: cnn.gr