Κως - Γυναικοκτονία Αναστάζια: Τα στοιχεία που «έδεσαν» τον 32χρονο συλληφθέντα (vids)

Καθοριστικό το νέο βίντεο αλλά και η ανάλυση του στίγματος του τηλεφώνου

Κως - Γυναικοκτονία Αναστάζια: Τα στοιχεία που «έδεσαν» τον 32χρονο συλληφθέντα (vids)

Αντιμέτωπος με δίωξη για ανθρωποκτονία βρίσκεται ο 32χρονος που έχει συλληφθεί κατηγορούμενος για τη γυναικοκτονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Ένα από τα βασικά στοιχεία που «έδεσαν» τη σύλληψη και την ποινική δίωξη του 32χρονου είναι ένα νέο βίντεο που καταγράφει τον ίδιο με την 27χρονη Αναστάζια να βγαίνουν από το σπίτι πριν τη δολοφονία.

Στο βίντεο φαίνονται οι δυο τους να επιβιβάζονται στο μηχανάκι του 32χρονου με καταγωγή από το Μπαγκλαντές και να κινούνται προς το σημείο που βρέθηκε η σορός της νεαρής γυναίκας. Τα πλάνα του βίντεο διαψεύδουν τις μέχρι πρότινος υποψίες πως το έγκλημα τελέστηκε στο σπίτι του 32χρονου.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος επιμένει στην αθωότητά του και αναφέρει πως πήγε πράγματι στο σπίτι με την 27χρονη, αλλά δεν είχαν σεξουαλική επαφή.

«Ήπιαμε μερικές μπύρες και φύγαμε. Την άφησα στο σημείο που η ίδια γνωστοποίησε με μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στο φίλο της και του είπε "έλα να με πάρεις". Δεν είχα σεξουαλική επαφή μαζί της», φέρεται να είπε ο 32χρονος.

Με βάση ρεπορτάζ του Mega, οι αρχές πλέον αποκλείουν το ενδεχόμενο συνεργού, υποστηρίζοντας πως το έγκλημα έγινε εκεί που βρέθηκε η σορός ή στην κοντινή γύρω περιοχή.

Παράλληλα, περισσότερες πληροφορίες για τις κινήσεις του 32χρονου έδωσε και η ανάλυση του στίγματος του κινητού του τηλεφώνου.

Πλέον, αναμένονται τα στοιχεία και από τα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να δείξουν την εμπλοκή του 32χρονου με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Πηγή: lifo.gr