Κως: Τα επόμενα βήματα μετά τη δολοφονία της Αναστάζια - Ξεσπούν ο πατέρας και ο αδερφός της (vid)

O 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, τον οποίο οι κάμερες έχουν καταγράψει να μπαίνει μαζί με την Αναστάζια σε σπίτι στην Κω ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αύριο Τετάρτη (21/6).

Κως: Τα επόμενα βήματα μετά τη δολοφονία της Αναστάζια - Ξεσπούν ο πατέρας και ο αδερφός της (vid)

Δεκάδες είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν μετά τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Μετά από τον εντοπισμό της σορού της σε ερημική τοποθεσία, οι Αρχές ερευνούν πλέον, κάτω από ποιες συνθήκες δολοφονήθηκε, αλλά και το πώς η σορός της βρέθηκε σε σημείο το οποίο είχε ερευνηθεί κατ’ επανάληψη τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο δεν είχε εντοπιστεί τίποτα.

Το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουνίου, εκδόθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα και εστάλη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος της κοπέλας προήλθε από ασφυξία χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί ο ακριβής τρόπος.

Την ίδια ώρα, αναχωρούν σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου, από την Κω για την Πολωνία η μητέρα της άτυχης κοπέλας και ο 28χρονος φίλος της. Υπενθυμίζεται ότι στο επίκεντρο των ερευνών παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που συνάντησε την άτυχη κοπέλα.

Ο ίδιος οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας ώστε να απολογηθεί με την κατηγορία της αρπαγής και της γενετήσιας πράξης με άτομο ανίκανο προς αντίσταση. Πρόκειται για τον τελευταίο άνθρωπο που συνάντησε την 27χρονη και φέρεται να έχει παραδεχτεί μόνο ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί της, σύμφωνα με το ethnos.gr.

Όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος του Ζαφείρης Δρόσος, ο 32χρονος πήρε προθεσμία ώστε να απολογηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στις 12:00.

«Την εξαπάτησαν», λέει ο πατέρας της 27χρονης Αναστάζια - Δικαιοσύνη ζητεί ο αδερφός της

Σίγουρος ότι η 27χρονη Αναστάζια είχε χάσει τη ζωή της, πριν εντοπιστεί νεκρή στην Κω, ήταν ο πατέρας της, όπως λέει ο ίδιος. Ο Αντρέι Ρουμπίνσκι, πατέρας της Αναστάζια, μίλησε στο πολωνικό onet.pl για την τραγική εξέλιξη στην εξαφάνιση της κόρης του και ανέφερε ότι είχε ένα κακό προαίσθημα εδώ και μέρες.

«Η Αναστάζια ήταν ένα όμορφο κορίτσι. Στην αρχή νόμιζα πως την είχαν απαγάγει για να την πάνε σε οίκο ανοχής. Αλλά μετά, όταν ο 32χρονος εξήγησε στην αστυνομία ότι συνευρέθηκε μαζί της οικειοθελώς και μετά την άφησε, ήξερα ότι δεν μπορεί να υπάρξει καλό τέλος» δήλωσε ο πατέρας της.

Όταν βρέθηκε το πτώμα της νεαρής, ήταν σίγουρος πως επρόκειτο για την κόρη του και δεν είχε «καμία αμφιβολία».

Από την Παρασκευή, όταν η μητέρα της Αναστάζια ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στην Ελλάδα ήταν πολύ απαισιόδοξος για τις εξελίξεις: «Της το είπα: "Θα πάρεις ένα πτώμα"».

Αναφορικά με τους άνδρες που συναντήθηκε, πριν εξαφανιστεί, εκτίμησε ότι «την εξαπάτησαν, περίμεναν να νυχτώσει». «Υποψιάζομαι ότι είχε ήδη δολοφονηθεί εκείνο το βράδυ, Δευτέρα προς Τρίτη (...). Νόμιζε ότι όλοι ήταν φιλικοί» τόνισε.

Τι λέει ο αδερφός της 27χρονης

«Δεν πιστεύω ότι ήταν ατύχημα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Τα άτομα που το έκαναν πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει», δηλώνει ο αδερφός της 27χρονης, μιλώντας στον Alpha.

Όπως πρόσθεσε, «δεν το έχω συνειδητοποιήσει» και «λυπάμαι που έτυχε να είναι η αδερφή μου και τώρα πρέπει να μιλήσω με την αστυνομία». Επανέλαβε ότι επιθυμεί να αποδοθεί Δικαιοσύνη και ελπίζει «η δολοφονία της να είναι μια προειδοποίηση για άλλα κορίτσια όταν θα είναι σε άλλες χώρες να προσέχουν τις παρέες τους».

«Ήταν ένα νέο κορίτσι που είχε πολλά όνειρα, της άρεσε να ταξιδεύει και ονειρευόταν να γίνει μοντέλο. Πρόσεχε πολύ την εμφάνισή της και τώρα την "'έσβησαν"», είπε στη συνέχεια.

Αναφορικά με το πώς βρέθηκε στην Κω, απαντά: «Δεν το γνωρίζω, πήγε εκεί για να κάνει μία δουλειά αλλά τι ακριβώς και πώς βρέθηκε εκεί, δεν ξέρω. Από ό,τι άκουσα ήταν σερβιτόρα. Με τον σύντροφό της ήταν μαζί 13 χρόνια».

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 32χρονος - «Δεν έκανα τίποτα»

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, 21 Ιουνίου, ζήτησε και έλαβε ο 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, τον οποίο οι κάμερες έχουν καταγράψει να μπαίνει μαζί με την Αναστάζια σε σπίτι στην Κω.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 32χρονος θα μείνει στα κρατητήρια και θα απολογηθεί την Τετάρτη για την κατηγορία της αρπαγής της. Όπως είχε δηλώσει ο δικηγόρος του 32χρονου, εκείνος δεν γνωρίζει ότι έχει εντοπιστεί η σορός της. Δηλώνει αθώος, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Πηγή: neakriti.gr