Κως: Τα πρώτα ευρήματα από τη σορό της Αναστάζια δείχνουν στραγγαλισμό

Σε στραγγαλισμό παραπέμπουν τα πρώτα ευρήματα από τη σορό της 27χρονης Αναστάζια, η οποία βρέθηκε στις Αλυκές της Κω.

Κως: Τα πρώτα ευρήματα από τη σορό της Αναστάζια δείχνουν στραγγαλισμό

Σε στραγγαλισμό αποδίδεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε κατάσταση αρχικής σήψης το απόγευμα της Κυριακής (18/6) μετά από έξι ημέρες ερευνών, σε υγροβιότοπο στην περιοχή Αλυκές της Κω.

Όπως έγινε γνωστό, το πτώμα βρέθηκε μέσα σε χόρτα, κάτω από ένα δέντρο μόλις 1 χλμ από το σπίτι του συλληφθέντα Μπαγκλαντεσιανού και κοντά σε υδροβιότοπο από μια εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες.

Η σορός εντοπίστηκε σε σακούλα από τη μέση και πάνω ενώ παράλληλα την είχαν καλύψει με κλαδιά και ξερά χόρτα. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι η 27χρονη ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω και το σώμα της τυλιγμένο με σεντόνι.

Πλέον, η μακάβρια διαδικασία προβλέπει την αναγνώριση από τα συγγενικά της πρόσωπα, προκειμένου να συνεχιστεί και η νεκροψία - νεκροτομή με την έκθεση του ιατροδικαστή που αναμένεται επισήμως την Δευτέρα (19/6).

Το πτώμα της 27χρονης κοπέλας είναι αυτό που θα «μιλήσει» για τον ή τους δολοφόνους της, αφού ο ιατροδικαστής θα συλλέξει υλικό DNA από τα νύχια του θύματος, σε περίπτωση που κατάφερε να αντισταθεί και να παλέψει για τη ζωή του.

cnn.gr