Βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης αγνοούμενης στην Κω

Συγκεκριμένα, πολίτης βρήκε το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης και ειδοποίησε τις Αρχές.

 

Βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης αγνοούμενης στην Κω

Ένα στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες που διεξάγονται στο νησί της Κω για την αγνοούμενη 27χρονη από την Πολωνία, έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.

Συγκεκριμένα, πολίτης βρήκε το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης και ειδοποίησε τις Αρχές. Το κινητό βρέθηκε σε δρόμο στο Μαρμάρι κοντά που είχε δοθεί για τελευταία φορά το στίγμα της.

Την ίδια ώρα μια τεράστια επιχείρηση για την ανεύρεσή της βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ στο νησί της Κω, μεταβαίνει κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών.

Τα ίχνη της έχουν χαθεί από τη Δευτέρα 12/6 και οι έρευνες εστιάζονται σε δύο σημεία, και ειδικότερα στην περιοχή όπου χάθηκε το σήμα από το κινητό της, η οποία λίγη ώρα νωρίτερα είχε επικοινωνήσει με τον σύντροφό της.

Το τελευταίο στίγμα ήταν 3 με 4 χιλιόμετρα από το σημείο που είχε δώσει ραντεβού με τον φίλο της.

Ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί γιατί πρόκειται για μια βαλτώδη περιοχή με πάρα πολλά πηγάδια, με το ενδεχόμενο για κάποιο ατύχημα να παραμένει ανοιχτό. Έτσι χρειάστηκε και η συνδρομή δύο ειδικών σκυλιών και drones για την έρευνα.

Οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν στοιχεία από τους ανθρώπους που έχουν έρθει σε επαφή με την κοπέλα πριν την εξαφάνισή της και από την άλλη οι αρχές συνεχίζουν αδιάκοπα τις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Πηγή: Cnn.gr