Εξάρχεια: Συνελήφθη ο οδηγός του γιου του «Θείου Τζο» με όπλο

Συνελήφθη στα Εξάρχεια ο οδηγός του γιου του "Θείου Τζο" με όπλο

Εξάρχεια: Συνελήφθη ο οδηγός του γιου του «Θείου Τζο» με όπλο

Συνελήφθη στα Εξάρχεια το μεσημέρι της Τετάρτης (14/6) και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ναυαρίνου ένας 24χρονος Έλληνας, καθώς σε τυχαίο έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, βρέθηκε να οπλοφορεί παρανόμως και συγκεκριμένα, κατείχε ένα πιστόλι με 14 φυσίγγια που κατασχέθηκαν.

Τους αστυνομικούς πλησίασε ο γιος του δολοφονημένου πέρυσι στα Δερβενοχώρια «Θείου Τζο» και τους ενημέρωσε πως επρόκειτο για τον οδηγό του και πως ήταν μαζί του. Σημειώνεται ότι πριν μερικές ημέρες σημειώθηκε μαφιόζικη εμπρηστική επίθεση σε πρατήριο καυσίμων στον Ασπρόπυργο, ιδιοκτησίας του γιου του πρώην ηγετικού στελέχους της “Greek Mafia”.

Ο συλληφθείς 24χρονος είναι γνωστό άτομο στις Αρχές, καθώς τόσο εκείνος όσο και ο πατέρας του έχουν απασχολήσει για υποθέσεις εκβιασμών σε νυχτερινά κέντρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται να μην ήταν και τόσο "τυχαίος έλεγχος" όμως, καθώς μετά τα απανωτά χτυπήματα μεταξύ αντιπάλων πλευρών της μαφίας, αρκετά άτομα ειδικού ενδιαφέροντος για την Αστυνομία έχουν τεθεί υπό στενή παρακολούθηση.

Πηγή: news247.gr