Athens Pride 2023: Αύριο η πορεία υπερηφάνειας

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του Athens Pride 2023

Athens Pride 2023: Αύριο η πορεία υπερηφάνειας

Πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και ξεχωριστές εμφανίσεις θα περιλαμβάνει το αυριανό φινάλε του Athens Pride 2023 μετά από την πορεία υπερηφάνειας, η οποία θα διεξαχθεί το απόγευμα.

Μετά την μεταφορά της κεντρικής εκδήλωσης του Athens Pride 2023 από την πλατεία Συντάγματος στην πλατεία Κοτζιά η μεγάλη φετινή γιορτή του Athens Pride 2023 στην Αθήνα αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις. Παρουσιαστής θα είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Στην βραδινή συναυλία στο Athens Pride 2023, που θα διεξαχθεί το Σάββατο, θα συμμετάσχουν γνωστοί καλλιτέχνες όπως η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Σπύρος Γραμμένος, η Μπέσυ Αργυράκη και η Χρύσα Κατσαρίνη.

Τα περίπτερα και η σκηνή του Athens Pride 2023 θα λειτουργούν κανονικά στην πλατεία Κοτζιά. «Η πολύχρωμη πορεία μας θα κατακλύσει τους δρόμους της Αθήνας, ξεκινώντας από εκεί, θα περάσει μπροστά από τη Βουλή και θα καταλήξει και πάλι στην πλατεία Κοτζιά, όπου η βραδιά θα κλείσει με τη συναυλία και το ανοιχτό πάρτι στην πλατεία», αναφέρει η ανακοίνωση για την αλλαγή που έγινε. «Μια φορά κι έναν καιρό… δεν ακυρώθηκα! Άλλαξα Πλατεία», καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Το αυριανό πρόγραμμα έχει ως εξής:

12.00 - Έναρξη

17.00 - Ομιλίες

18.00 - Pre Event

19.00 - Πορεία

21.00 - Συναυλίες

Πηγή: lifo.gr