Κολωνός: Συνελήφθη ακόμα ένα άτομο για τον βιασμό της 12χρονης

Στην σύλληψη ενός ακόμα ατόμου προχώρησε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης, στον Κολωνό.

Κολωνός: Συνελήφθη ακόμα ένα άτομο για τον βιασμό της 12χρονης

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ πρόκειται για ένα 48χρονο από το Μπαγκλαντές, που συνελήφθη σήμερα με σχετικό ένταλμα.

Ο συλληφθέντας κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ' εξακολούθηση. Ο 48χρονος θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (1/6) οι Αρχές συνέλαβαν για την ίδια υπόθεση ακόμα 7 άτομα, δύο Έλληνες και πέντε αλλοδαπούς.

Στον εισαγγελέα οι επτά νέοι συλληφθέντες

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα Παρασκευή, 2 Ιουνίου, οι εφτά νέοι συλληφθέντες οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση κακοποίησης και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Οι κατηγορίες σε βάρος τους είναι γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικη και πορνογραφία. Ταυτόχρονα, ξεκινάει νέος κύκλος ανακρίσεων καθώς ο πρώτος, που αφορά τον Ηλία Μίχο και τους περισσότερους από τους «πελάτες» του στα ραντεβού με το παιδί, έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Ποινική εμπλοκή και άλλων προσώπων

Στον εισαγγελέα αναμένεται να διαβιβαστεί η δικογραφία μετά και τις τελευταίες διαδικαστικές ενέργειες προκειμένου να υποβάλλει πρόταση για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων. Ανάμεσά τους είναι και η μητέρα της 12χρονης που παραμένει στην φυλακή και ακολούθως στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο που θα αποφασίσει για την τύχη τους.

Υπενθυμίζεται ότι εξαιτίας του ορίου του 18μήνου που υφίσταται για την προσωρινή κράτηση εκείνων που είναι προσωρινά κρατούμενοι, κρίθηκε ότι πρέπει να κλείσει ο πρώτος κύκλος της έρευνας, ώστε να προχωρήσει άμεσα και να μην παραμείνει άλλο σε εκκρεμότητα η ποινική διαδικασία.

Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την ποινική εμπλοκή και άλλων προσώπων που προκύπτουν στην υπόθεση.

Πηγή: cnn.gr