Ο Ερντογάν πανηγύρισε με «αντίο» στον αντίπαλό του

Bye bye είπε μετά τη νίκη του ο Ταγίπ Ερντογάν στον αντίπαλό του για τις εκλογές της Τουρκίας,  Κεμάλ Κιλιντσάρογλου

Ο Ερντογάν πανηγύρισε με «αντίο» στον αντίπαλό του

Με επιθετικό τρόπο και ειρωνικό ταυτόχρονα σε βάρος της αντιπολίτευσης πανηγύρισε τη νίκη και την επανεκλογή του στην εξουσία ο Ταγίπ Ερντογάν, μετά την καθαρή νίκη του στο δεύτερο γύρο των εκλογών στην Τουρκία.

«Είναι μια μεγάλη ημέρα. Αγαπητοί μου φίλοι, με σεβασμό στις εκλογές έχουμε ολοκληρώσει την προτίμηση του λαού μας. Και ανάμεσα σε δύο θρησκευτικές γιορτές, μας έκαναν να γιορτάσουμε και μια γιορτή δημοκρατίας. Σας ευχαριστούμε πολύ. Για το μέλλον το δικό σας και των παιδιών σας. Ευχαριστώ όλους του πολίτες. Ευχαριστώ πολύ τους εθελοντές. Όλους. Συγχαίρω και τις γυναίκες μας, και τους νέους. Και όλα τα αδέρφια μας που έδωσαν την καρδιά τους στο κόμμα, ιδιαίτερα για το β γύρο με μεγάλο ποσοστό. Ευχαριστώ όλους που συμμετείχαν τις εκλογές. Με την προτίμηση που έκαναν για τα επόμενα πέντε χρόνια, μου έδωσαν για άλλη μια φορά την ευθύνη διοίκησης της χώρας.

Πρώτα ο Θεός θα είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας, όπως ήμασταν 21 χρόνια. Η αγάπη αυτή δεν τελειώνει εδώ. Εμείς ανήκουμε στην Τουρκία και η Τουρκία σε εμάς».

Όταν ρωτήθηκε για τον Κεμάλ Κιλιντσάρογλου είπε ειρωνικά: «Bye bye».