Χαλκιδική: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα για τη δολοφονία της 39χρονης από τον σύζυγό της

Τέσσερις βολές από κυνηγετική καραμπίνα δέχθηκε στο σώμα της η 39χρονη, η οποία δολοφονήθηκε, τα ξημερώματα της Δευτέρας, από τον 36χρονο σύζυγό της, με τον τελευταίο να βάζει στη συνέχεια τέλος στη ζωή του στρέφοντας το όπλο στο στόμα του.

Χαλκιδική: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα για τη δολοφονία της 39χρονης από τον σύζυγό της

Αυτό προέκυψε από την νεκροψία – νεκροτομή που ολοκληρώθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ένα 24ωρο μετά την οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε στη Στρατονίκη Χαλκιδικής, όπου διέμενε το ζευγάρι με τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Ο έγγαμος βίος τους ήταν προβληματικός τον τελευταίο καιρό και η 39χρονη επιθυμούσε να πάρει διαζύγιο.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, η 39χρονη έφερε τραύματα στο πρόσωπο, στην πλάτη, στον τράχηλο, στον ώμο και στη δεξιά μασχάλη. Κατά πληροφορίες, υπέστη τρώση καρδιάς και είχε μεγάλη απώλεια αίματος από τη ρήξη του πνεύμονα, ενώ ο θάνατός της προκλήθηκε από τα συνδυαστικά τραύματα που έφερε και τη βαριά θωρακική κάκωση.

Η άτυχη γυναίκα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, προσπάθησε να αμυνθεί βάζοντας τα χέρια στο πρόσωπό της, ενώ ο δράστης και αυτόχειρας φαίνεται να την κυνήγησε για να την «αποτελειώσει» στο παιδικό δωμάτιο, μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου τους. Ο ανήλικος υπέστη τραυματισμό από τα θραύσματα της καραμπίνας, υποβλήθηκε σε χειρουργείο και νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Οι κηδείες τους θα γίνουν το απόγευμα σε διαφορετικές περιοχές της Χαλκιδικής.

Πηγή: Kathimerini.gr